Elton John visszavonul a fellépésektől

Forrás: AFP -
zene Elton John visszavonulás gyerekek család zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Búcsúturnéra indult Elton John. A 300 állomásos turné után a zenész visszavonul a fellépésektől, mert több időt szeretne a gyermekeivel tölteni.

Nem vállal több fellépést, ennek ellenére továbbra is zenével foglalkozik majd a hamarosan visszavonuló Elton John. A hírt még januárban jelentette be, ám most elstartolt búcsúturnéja, amelyet eddig félmillióan láttak – írja a HVG.

A zenész hangsúlyozta: nem az egészségével van gond, aki végigcsinálja a 300 állomásos búcsúturnéját, annak egészségesnek kell lennie. A nagyszabású koncertsorozat egyébkén 2021-ben, Leedsben fejeződik majd be.

Elton John a visszavonulást azzal indokolta, hogy szeretne több időt tölteni 8 és 10 éves fiaival.

Elton John visszavonul Forrás: AFP

Denis Cherim fotóit kétszer kell megnéznünk, hogy lássuk benne az optikai csalásthttp://www.life.hu/kult/20181108-denis-cherim-fotoit-ketszer-kell-megneznunk-hogy-lassuk-benne-az-optikai-csalast.htmlZavarba ejtő fotókat készít Denis Cherim fotóművész, aki kicsit más szemmel nézi a világot, mint mások. A képeket kétszer is meg kell néznünk, hogy rájöjjünk, valóban azt látjuk-e, amit látni vélünk. KultOrigoElhunyt Francis Lai, a Love Story című film Oscar-díjas zeneszerzőjehttp://www.life.hu/kult/20181108-elhunyt-francis-lai-a-love-story-cimu-film-oscardijas-zeneszerzoje.htmlElhunyt Francis Lai francia filmzeneszerző, aki olyan szerzeményivel vált világhírűvé, mint a Claude Lelouch Egy férfi és egy nő című filmjéhez vagy a Love Story című romantikus filmhez komponált dallamai.Kult--Programajánló: november 8-tólhttp://www.life.hu/kult/20181106-november-eleji-programajanlo.htmlDzsessz, isteni libafalatok és lenyűgöző kiállítás – ez vár rád novemberben, ha te is úgy akarod. KultOrigoMeztelenül látogatható a kolumbiai nudista múzeum (18+)http://www.life.hu/kult/20181107-meztelenul-latogathato-a-kolumbiai-nudista-muzeum.htmlNudista kiállítás tartja lázban a kolumbiaiakat: a vendégek nemcsak a festményeken csodálhatják meg a pucér alakokat, de saját maguknak is le kell dobniuk a ruháikat. Kult--Elhunyt Koblicska Kálmán, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház színészehttp://www.life.hu/kult/20181106-elhunyt-koblicska-kalman-a-nyiregyhazi-moricz-zsigmond-szinhaz-szinesze.htmlElhunyt Koblicska Kálmán színész, a Móricz Zsigmond Színház társulatának örökös tagja. 83 éves volt. Kult--Meghalt Nagy Gyula, az egykor legendás Fekete Lyuk vezetője, a Sex Action menedzserehttp://www.life.hu/kult/20181103-meghalt-nagy-gyula-az-egykor-legendas-fekete-lyuk-vezetoje-a-sex-action-zenekar-menedzsere.htmlMeghalt Nagy Gyula, a Fekete Lyuk klub vezetője, a Sex Action menedzsere – írja a Lángoló Gitárok. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.