Elhunyt Milena Dravic szerb színésznő

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
Szerbia halál színésznő Milena Dravic film Belgrád kultúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
78 éves korában elhunyt Milena Dravic szerb színésznő, aki több, mint 100 filmben szerepelt. Cannes-ban díjat kapott, Oscarra is jelölték egyik filmjét.

Milena Dravic színésznő a napokban hunyt el egy belgrádi kórházban. A 78 éves díva több a Ripost információi szerint több, mint 100 filmben szerepelt, játszott színházban, klasszikus balettet is tanult.
Pályája csúcsán háborús filmekben játszott, 1980-ban Goran Paskaljevic Különleges terápia című filmjében alakított szerepéért elhozta Cannes-ban a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat.

Játszott a A neretvai csatában Yul Brynnerrel és Franco Neróval, a filmet Oscarra is jelölték, valamint a Brad Pitt nevéhez köthető A hold fia című filmben is.

Íme, a világ legismertebb 5 ellopott festményehttp://www.life.hu/kult/20181015-ime-a-vilag-legismertebb-5-ellopott-festmenye.htmlLássunk 5 híres képet, amit a világ leghíresebb múzeumaiból raboltak el, és amelyek közül néhány már valószínűleg soha nem fog előkerülni. Kult--Mókusok, pingvinek és vízilovak a világ legviccesebb állatos fotóinhttp://www.life.hu/kult/20181015-mokusok-pingvinek-es-vizilovak-a-vilag-legviccesebb-allatos-fotoin.htmlA legmelankolikusabb munkanapot is feldobhatja, ha a kollégák vicces állatos fotókat küldözgetnek egymásnak. Olyannyira népszerűek ezek a képek, hogy már versenyt is rendeznek természetfotósok számára ebben a tematikában. KultOrigoKulka János új filmje, az X – A rendszerből törölve forgatásáról mesélthttp://www.life.hu/kult/20181015-kulka-janos-uj-filmje-x-a-rendszerbol-torolve-forgatasarol-meselt.html2016 áprilisában kapott storke-ot Kulka János színművész. Azóta küzd az afáziával, állapota egyre javul. Most új filmje, az X - A rendszerből törölve kapcsán mesélt mindennapjairól és a forgatásról. Kult--70 éves korában elhunyt a legendás magyar tévébemondó, Baleczky Annamáriahttp://www.life.hu/kult/20181015-70-eves-koraban-elhunyt-a-legendas-magyar-tevebemondo-baleczky-annamaria.html70 éves korában elhunyt a Magyar Televízió legendás bemondója, Baleczky Annamária. Kult--Müller Péter a Vallomás a szerelemről című új könyvéről nyilatkozotthttp://www.life.hu/kult/20181015-muller-peter-a-vallomas-a-szerelemrol-cimu-uj-konyverol-nyilatkozott.htmlMüller Péter 62 éve tartó szerelmének titkát kutatja legújabb könyvében, a Vallomások a szerelemről című írásban. A szerző elmondta, nagyon fontos manapság erről beszélni, mert egyre jobban elidegenedünk egymástól. KultOrigoJárai Mátét, Törőcsik Mari unokáját új szerepben láthatjuk a képernyőnhttp://www.life.hu/kult/20181015-jarai-matet-torocsik-mari-unokajat-uj-szerepben-lathatjuk-a-kepernyon.htmlJárai Máté, Maár Gyula Kossuth-díjas filmrendező unokája, Törőcsik Mari fogadott unokája most új szerepben tűnik fel a Viasat 3 új sorozatában, a 200 első randiban. A 40 éves színész rendkívül sármos. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.