Meghalt Paudits Béla

Forrás: Fem3 -
meghalt Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Paudits Béla színűvész. 68 éves volt. 

Paudits Béla múlt péntek óta volt kórházban, stroke-ot kapott. A Bors értesülései szerint jobb oldala lebénult, de a napokban úgy tűnt, hogy jobban van.

Paudits Béla 1949. augusztus 19-én született Budapesten. 1968 és 1972 között a Színház- és Filmművészeti Főiskolán tanult, 1986-ban pedig elvégezte a Vendéglátóipari Főiskolát is.
1972 és 1974 között a József Attila Színház, 1974 és 1983 között a Madách Színház tagja; 1983 és 1985 között, illetve 1997-től szabadúszó volt. 1993 és 1997 között Torontóban élt. 1993-ban Jászai Mari-díjjal tüntették ki.

Számos tévéfilmben láthatta a közönség, főbb színpadi szerepei: Osrick (Shakespeare: Hamlet); Fusz Antal (Molnár: Egy, kettő, három); Charley (Thomas: Charley nénje); Borbélysegéd (Molnár: Harmónia); Károly (Hubay-Vas-Ránki: Egy szerelem három éjszakája); Moncrief Algernon(Wilde: Bunbury); Giliszta Jack (Brecht-Weill: Mahagonny tündöklése és bukása); Borracchio (Shakespeare: Sok hűhó semmiért); Mr. Oxenby (Harwood: Az öltöztető); Quaxo (Rice-Webber: Macskák); Bábu (Sobol: Gettó); József (Rice-Lloyd Webber: József és a színes, szélesvásznú álomkabát); Konferanszié (Kander: Kabaré).

Sztárok, akik szüzességi gyűrűt hordtak: Hilary Duff és Miley Cyrus is viseltehttp://www.life.hu/sztarok/20180613-sztarok-akik-szuzessegi-gyurut-hordtak-hilary-duff-es-miley-cyrus-is-viselte.htmlEgy időben valóságos divat volt a világsztároknál a szüzességi gyűrű, ám szinte senki nem tudta tartani a fogadalmát az esküvőig. Egy mindent elsöprő szerelem azonnal fontosabbá vált, mint az ékszer, így Miley Cyrus és Hilary Duff is gyorsan megfeledkezett ígéretéről. TV + SztárokOrigoÖnkívületi állapotban vetkőzött meztelenre egy nő egy kőbányai buszmegállóban (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180613-onkivuleti-allapotban-vetkozott-meztelenre-egy-no-egy-kobanyai-buszmegalloban-18.htmlBódult állapotban vizelt maga alá, majd megszabadult ruháitól egy asszony egy kőbányai buszmegállóban. TV + SztárokOrigoÚjabb részletek derülnek ki Anthony Bourdain halálával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-ujabb-reszletek-derulnek-ki-anthony-bourdain-halalaval-kapcsolatban-szerelem.htmlEgyre több részlet derül ki Anthony Bourdain halálával kapcsolatban: a séf állítólag reménytelenül szerelmes volt egy olasz színésznőbe. TV + Sztárok--Újabb részletek derülnek ki Anthony Bourdain halálával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-ujabb-reszletek-derulnek-ki-anthony-bourdain-halalaval-kapcsolatban-szerelem.htmlEgyre több részlet derül ki Anthony Bourdain halálával kapcsolatban: a séf állítólag reménytelenül szerelmes volt egy olasz színésznőbe. TV + Sztárok--Tücsi valójában nem ment férjhez: átverés volthttp://www.life.hu/sztarok/20180613-tucsi-valojaban-nem-ment-ferjhez-atveres-volt.htmlLesokkolták rajongóikat Tücsiék, miután Instagram-oldalukon egy esküvői videdót tettek közzé, ám ma kiderült, hogy csak átverés volt az egész, amit a celeb a fanyalgóknak szánt. TV + SztárokOrigoJenson Button eljegyezte modell barátnőjét, Brittny Wardothttp://www.life.hu/sztarok/20180613-jenson-button-eljegyezte-modell-baratnojet-brittny-wardot.htmlA 38 éves Jenson Button másodszor is megnősül: elveszi a volt Playboy-modellt, Brittny Wardot. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.