James Woods cáfolta, hogy visszavonulna a színészettől

Forrás: Slaven Vlasic / Getty Images North America / AFP -
visszavonulás James Woods pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Woods Golden Globe- és Emmy-díjas amerikai filmsztár cáfolta, hogy visszavonulna a színészettől, a bejelentést "hibának" nevezte - írta a The Washington Post.

A Volt egyszer egy Amerika (1984), a Salvador (1986) és a Casino (1995) hetvenéves sztárja még nem tudja pontosan, hogy történhetett, hogy színészi karrierjének vége egy ingatlanhirdetésről szóló cikkben jelent meg egy Rhode Island-i helyi lapban. Abban azonban biztos, hogy saját hibája volt a félreértés.

"Nem egy ingatlanhirdetéssel fog véget érni a karrierem" - közölte Woods a The Washington Posttal, miután a Providence Journal cikke nyomán bejárta a lapokat visszavonulásának híre. "Vicces volt, az ügynököm megkérdezte, hogy abbahagyom-e. Én azt mondtam, nem hiszem" - tette hozzá.

James Woods nem vonul vissza Forrás: Slaven Vlasic / Getty Images North America / AFP

Majdnem 50 éves hollywoodi karrierje alatt a most 70 éves színész jó néhány ingatlanra tett szert. Több háza van Rhode Island államban is, egy exeteri tóparti épületet kínált eladásra a múlt héten 1,4 millió dollárért (373 millió forint). A részletek kidolgozása végett együtt reggelizett Allen Gammons ingatlanügynökkel. A beszélgetés után Gammons megírta a rövid sajtóközleményt. "Hosszú időn át volt Rhode Island-i lakos James Woods, aki a Warwick Pilgrim középiskolában végzett, és csaknem 150 filmben és tévéműsorban szerepelt. Ma bejelentette, hogy a szórakoztatóipartól való visszavonulása arra készteti, egyszerűsítse az életét" - állt a közleményben, amelyet telefonon felolvasott Woodsnak, mielőtt kiadta volna. A színész éppen autót vezetett.
"Nem figyeltem eléggé. Valahogy nem hallottam meg a visszavonulás szót" - mondta James Woods a lapnak.

A Providence Journal James Woods eladja exteri házát címmel megjelent cikke a harmadik bekezdésben idézte a visszavonulásról szól mondatot. A hollywoodi lapok gyorsan felkapták a hírt.
Amikor a színész megtudta, mi jelent meg róla, egy ideig figyelte, ki hogyan reagál rá, ám szombaton végül a The Washington Post elérte Woodsot, aki hangsúlyozta: boldogan játszik újra, amikor jó szerepet kap.

Woodsot kétszer is jelölték Oscar-díjra (Kísért a múlt, Salvador), a legjobb férfi főszereplőnek járó Golden Globe-ot Az ígéretért kapta 1987-ban, a legjobb férfi főszereplő Emmy-díját kétszer is elnyerte (A nevem Bill W., Az ígéret).

Így szállították el Hugh Hefner holttestét az otthonából, a Playboy Mansionbőlhttp://www.life.hu/kult/20170930-igy-szallitottak-el-hugh-hefner-holttestet-az-otthonabol-a-playboy-mansionbol.htmlHugh Hefner, a Playboy alapítója, amerikai sajtómágnás szerdán hunyt el Los Angeles-i otthonában. Holttestét halála másnapján szállították el a Playboy Mansionből, családja jelenlétében. Kult--Mennyire ismered a mesék szereplőit? - KVÍZhttp://www.life.hu/kult/20170813-mennyire-ismered-a-mesek-szereploit.htmlBeszélő állatok, csodaszép hercegnők, aranyos gyerek szereplők... A mesék tele vannak szerethető, vicces és olykor félelmetes karakterekkel. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel rájuk. Most letesztelheted tudásod kvízünkkel! Kult--Akkor és most: 24 éves a srác a Két pasi meg egy kicsibőlhttp://www.life.hu/kult/20171008-akkor-es-most-angus-t-jones.htmlOktóber 8 -án ünnepeli 24. születésnapját Angus T. Jones, akit a Két pasi meg egy kicsi sorozatból ismert meg a világ. De ráismernél most? Kult--75 éves lett Halász Judit: így köszöntötte fel Eszenyi Enikőhttp://www.life.hu/kult/20171007-75-eves-lett-halasz-judit-kossuth-dijas.htmlHalász Judit Kossuth-díjas színésznő, énekesnő mosolygós, kedves egyéniségével, a gyerekekkel való kapcsolatteremtés különös képességével lopta be magát a közönség szívébe - szombaton ünnepli 75. születésnapját.KultFotó: Szabó Gábor - OrigoAnne Wiazemsky színésznő 70 évesen meghalthttp://www.life.hu/kult/20171006-70-evesen-meghalt-anne-wiazemsky-szineszno.htmlAnne Wiazemsky 70 évesen feladta a harcot a rákkal folytatott küzdelemben. A színésznő és regényíró halálát a családja jelentette be. KultOrigoBarbi Benton szerint sokat köszönhetünk Hugh Hefnernek http://www.life.hu/kult/20171006-barbi-benton-allitja-sokat-koszonhetunk-hugh-hefnernek.htmlHefner egyik exe szerint jóval többet köszönhetünk a híres üzletembernek, mint a Playboy magazint. Kult--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.