75 éves lett Halász Judit: így köszöntötte fel Eszenyi Enikő

Eszenyi Enikő Halász Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halász Judit  Kossuth-díjas színésznő, énekesnő mosolygós, kedves egyéniségével, a gyerekekkel való kapcsolatteremtés különös képességével lopta be magát a közönség szívébe - szombaton ünnepli 75. születésnapját.

Eszenyi Enikő a Facebookon osztotta meg, hogyan köszöntötte Halász Juditot. "Halász Judit ma ünnepli a születésnapját. Drága Juci, Isten éltessen sokáig!" - írja a Vígszínház igazgatója.

Elhunyt Tom Pettyhttp://www.life.hu/kult/20171003-elhunyt-tom-petty-a-vilag-egyik-leghiresebb-dalszerzoje.html66 éves korában szívrohamban meghalt a legendás floridai zenész, világ egyik leghíresebb dalszerzője Tom Petty. KultThinkstockMága Jenniferen élcelődött a sztárvilág: Mága Zoltán a Facebookon reagálthttp://www.life.hu/kult/20170930-maga-jenniferen-elcelodott-a-sztarvilag-maga-zoltan-a-facebookon-reagalt-ra.htmlÖnálló koncertet ad Mága Jennifer, a rendezvény plakátai pedig az egyik zenei menedzsernek nem tetszettek és gúnyolódni kezdett a lányon. A Facebook-poszt alatt az élcelődésbe több sztár is bekapcsolódott, és belekeverték az ügybe a zenész photoshopbakiját is. Mága Zoltán a Facebookon reagált: El a kezekkel a gyermekemtől! címmel hosszú posztot tett közzé. Felháborodása érthető, az azonban kevésbé, hogy miért zavar bárkit is Jennifer sikere. Kult--Elhunyt Gábor József zongoraművészhttp://www.life.hu/kult/20170924-elhunyt-gabor-jozsef-zongoramuvesz-a-virtuozok-muvesz-munkatarsa.htmlGábor József a Virtuózok tehetségkutató műsor egyik állandó zongorakísérője volt. Kult--Elhunyt Charles Bradley amerikai énekeshttp://www.life.hu/kult/20170924-elhunyt-charles-bradley-amerikai-enekes-gyomorrakban.htmlCharles Bradley hatvannyolc éves volt. Kult--Filmet rendezne Vajna Timi, Andy Vajna mindenben támogatjahttp://www.life.hu/kult/20170909-filmet-tendezne-vajna-timi-andy-vajna-mindenben-tamogatja.html Andy Vajna a Magyar Filmgyár alapítása 100. évfordulójának gálaestjén beszélt felesége ambícióiról. KultOrigoSzeptember 20-án búcsúztatják Lorán Lenkéthttp://www.life.hu/kult/20170902-szeptember-20-an-bucsuztatjak-loran-lenke-szinesznot.htmlSzeptember 20-án, szerdán búcsúztatják Lorán Lenke Jászai Mari-díjas színésznőt, érdemes és kiváló művészt, aki életének 91. évében múlt vasárnap hunyt el.KultOrigoMeghalt Mark La Mura színészhttp://www.life.hu/kult/20170912-meghalt-mark-la-mura-szinesz-maffiozok-es-gossip-girl-a-pletyafeszek-szereploje.html68 éves korában, szeptember 11-én meghalt Mark La Mura színész – a hírt egy kolléganője osztotta meg Instagram-oldalán. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.