Különleges fotók kerültek elő Marilyn Monroe-ról

fotók Marilyn Monroe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán, vagy talán sosem látott fotók kerültek napvilágra mindenki kedvencéről, Marilyn Monroe-ról. 

Marilyn Monroe, a 20. század legnagyobb szexszimbóluma, akit még azok is ismernek, akik a halála után születtek. Az arca és a neve mindenki emlékezetébe beleégett, és még évtizedekkel később sem felejtjük el.

Forrás: Northfoto

Főleg úgy nem, ha időről időre újabb fotók kerülnek napvilágra a szépségről, akiért férfiak milliói bomladoztak, és bármit megtettek azért, hogy egyáltalán a közelébe férközhessenek. Nemrég pedig olyan fotók bukkantak elő a szexi sztárról, amelyeket talán még soha korábban nem láthattunk.

Forrás: Northfoto

A sorozat Monroe utolsó filmjének forgatásán készült, egy szökőkútban. A különlegessége pedig az, hogy Marilyn szembe ment minden addigi szokással, és a testszínű fürdőruha helyett egy szál bugyiban állt a kamerák elé.

Forrás: Northfoto

Hugh Hefnert szűk körben temették el Marilyn Monroe mellé

Hugh Hefnert egész életében körülvették az emberek, de utolsó útjára csak a családja kísérte el. Privát szertartást rendeztek, és Marilyn Monroe mellett helyezték örök nyugalomra. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.