Így szállították el Hugh Hefner holttestét az otthonából, a Playboy Mansionből

holttest Hugh Hefner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Hefner, a Playboy alapítója, amerikai sajtómágnás szerdán hunyt el Los Angeles-i otthonában. Holttestét halála másnapján szállították el a Playboy Mansionből, családja jelenlétében.

Hefner 91 éves korában hunyt el, természetes okok vezettek a halálához. A Playboy-pápa testét szeptember 28-án szállították el otthonából, amit 2016 nyarán már eladott, de azzal a feltétellel, hogy haláláig a házban maradhat.

Hugh Hefner végleg elhagyja a Playboy Mansiont Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Rmcl

A holttestet szállító hosszú, fekete kocsit második felesége és fia kísérte egy külön autóval. Lánya, talpig feketében a villa előtt felsorakozó rendőrökkel beszélt.

A volánnál Kimberly Conrad, Hefner második felesége, mellette közös fiuk, Marston Hefner (a hátsó ülésen valószínűleg Kimberly anyja látható) Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 BACKGRID, Inc./Rmcl

Hefner végső nyughelye Merilyn Monroe mellett lesz, a sírhelyet már nyolc évvel ezelőtt megvette magának. Monroe és Hefner között különleges kapcsolat volt, a színésznő segített beindítani a Playboyt, ő volt az első szám címlapján.

Mága Jenniferen élcelődött a sztárvilág: Mága Zoltán a Facebookon reagálthttp://www.life.hu/kult/20170930-maga-jenniferen-elcelodott-a-sztarvilag-maga-zoltan-a-facebookon-reagalt-ra.htmlÖnálló koncertet ad Mága Jennifer, a rendezvény plakátai pedig az egyik zenei menedzsernek nem tetszettek és gúnyolódni kezdett a lányon. A Facebook-poszt alatt az élcelődésbe több sztár is bekapcsolódott, és belekeverték az ügybe a zenész photoshopbakiját is. Mága Zoltán a Facebookon reagált: El a kezekkel a gyermekemtől! címmel hosszú posztot tett közzé. Felháborodása érthető, az azonban kevésbé, hogy miért zavar bárkit is Jennifer sikere. Kult--Meghalt Anne Jeffreys színésznőhttp://www.life.hu/kult/20170930-meghalt-anne-jeffreys-szineszno-a-baywatch-szereploje.html94 évesen meghalt Anne Jeffreys színésznő, akit közel 90 filmben és sorozatban, többek között a Baywatch-ban láthattunk. Kult--Gyerekkori videón az Olsen ikrekhttp://www.life.hu/kult/20170930-gyerekkori-video-kerult-elo-az-olsen-ikrekrol.htmlA Bír-lak egykori színésze, John Stamos a sorozat új változata, a Fuller House kapcsán ásott elő egy 1989-es felvételt az eredeti forgatásról, amelyen az akkor hároméves Olsen ikrek is részt vettek. Kult--Gazdag és szegény gyerekek a világ minden tájáról: fotók http://www.life.hu/kult/20170928-igy-festenek-a-gazdag-es-szegeny-gyerekek.htmlEzek a képek bizonyítják legjobban: a pénz nem boldogít. KultOrigoMeghalt Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/kult/20170928-hugh-hefner-meghalt.html91 éves korában elhunyt a Playboy alapítója, Hugh Hefner. A hírt a családja közölte - írja a CNN. KultWolf András: „Eszembe sem jutna a nejem főztjét kritizálni"http://www.life.hu/kult/20170922-wolf-andras-egyetlen-ember-foztjet-nem-kritizalja.htmlWolf András valóban a nyugalom szigete. Sem a Séfek séfében, sem az éttermeinek a konyháján nem híve a kiabálásnak, a konfliktusokat pedig egyáltalán nem kedveli. Két gyermek apukájaként szívügye a menzareform. A magyar gasztrokultúra fejlődését a termelőknél kezdené, miközben tehetetlenül áll a Z generáció munkához való hozzáállásán. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.