Mennyire ismered a mesék szereplőit? - KVÍZ

mese kvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beszélő állatok, csodaszép hercegnők, aranyos gyerek szereplők... A mesék tele vannak szerethető, vicces és olykor félelmetes karakterekkel. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel rájuk. Most letesztelheted tudásod kvízünkkel!

Minden idők legjobb Stephen King-filmjeihttp://www.life.hu/kult/20170811-a-horrorkiraly-a-moziban-minden-idok-legjobb-stephen-king-filmjei.htmlRövid időn belül két új, Stephen King-regényből készült filmet is bemutatnak mostanság, ennek apropóján pedig listára gyűjtöttük minden idők talán leghíresebb és legnagyobb hatású horrorszerzőjének eddigi legsikeresebb kirándulásait a moziban. Közte egyáltalán nem csak horrorokkal. KultOrigo25 éves lett az Elemi ösztön című film: Videó! (18+)http://www.life.hu/kult/20170812-huszonot-eve-jelent-meg-az-elemi-oszton-cimu.htmlA legendás Elemi ösztön című film idén lett 25 éves. A kerek évforduló alkalmából Sharon Stone egy rövid kisvideót osztott meg a közösségi oldalán. Kult--Programajánló http://www.life.hu/kult/20170809-programajanlo-augusztus-11-tol.htmlHa nem a Sziget fesztivál táborát erősíted, akkor sem kell lemondanod a szórakozásról. Jobbnál jobb lehetőségeket ajánlunk, hidd el, nem fogsz csalódni bennük! Kult--Dustin Hoffman 80 éves lett: Boldog születésnapothttp://www.life.hu/kult/20170808-dustin-hoffman-80-eves-lett.htmlDustin Hofdmannak nem indult könnyen a karrierje, a színiiskolában még a szégyentáblára is felkerült, mert abszolút tehetségtelennek tartották, de nem lett igazuk. A 80 éves Dustin Hoffman fényes karriert futott be! Kult--Felismered a '90-es és a 2000-es évek népszerű együtteseit? - Kvízhttp://www.life.hu/kult/20170723-felismered-a-90-es-es-a-2000-es-evek-nepszeru-egyutteseit.htmlMennyire vagy jó a '90-es és a 2000-es évek zenéiben? Emlékszel még a legnépszerűbb popdalok előadóira? Bár manapság keveset hallunk ezekről a bandákról, néhány éve, még mindenki róluk beszélt. Felismered őket? Töltsd ki a kvízünket! Kult--Fesztivál-időutazás: a Sziget anno és napjainkban http://www.life.hu/kult/20170806-igy-szigeteztek-regen-es-most.htmlA Sziget Fesztiválnak is van múltja. Te tudod, miből nőtte ki magát? Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.