Így ünnepelték a Szomszédok szereplői a 30. évfordulót

Forrás: Németh Kristóf/Facebook -
30 év Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország legikonikusabb sorozata, a Szomszédok nemrég töltötte be a 30. életévét, vagyis hárminc esztendeje kezdték el sugározni a telenovellát. A sorozat szereplői és készítői is megünnepelték a kerek évfordulót!

30 évvel ezelőtt indult el hódító útjára a Szomszédok, összesen 331 részt készítettek, a legtöbbet Gazdagréten vették fel az alkotók. A sorozat végeztével minden szomszéd sajnálta, hogy kiköltöznek a szereplők, hiszen éveken át szerves része volt az épületnek a forgatás. A sorozat színészei is megünnepelték az évfordulót, együtt emlékeztek meg a régmúlt időkről.

Így buliztak a Szomszédok Forrás: Németh Kristóf/Facebook

A nyilvánosságtól elzárva tartották a bulit, de Németh Kristóf mutatott pár képet a jeles eseményről. A felvételek alapján úgy tűnik, nagyon vidám hangulat uralkodott a bulin, és a szereplők örültek, hogy újra együtt van a csapat.

Jó hangulatban telt a buli Forrás: Németh Kristóf/Facebook
Összegyűlt a nagy csapat Forrás: Németh Kristóf/Facebook
Kulka János is ünnepelt Forrás: Németh Kristóf/Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.