Eurovízió: felment a színpadra, és letolta a gatyáját egy néző

Forrás: YouTube/Eurovision Song Contest -
Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jamala előadása alatt valaki felment a színpadra, és letolta a nadrágját.

Döbbenetes baki történt az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán. A tavalyi nyertes, Jamala előadása alatt valaki kicselezte a biztonsági szolgálatot, felment az énekesnő mellé a színpadra, letolta a nadrágját, és megmutatta a hátsóját Európának.

Hogyan fordulhatott ez elő? Forrás: YouTube/Eurovision Song Contest

Az élő adás varázsa, hogy a szervezők nem tudják kivágni az esetet a közvetítésből:

Pápai Joci csodás előadást nyújtott, itt nézheted meg!

Eurovízió: Pápai Jocit a 17. helyre várják a fogadóirodákhttp://www.life.hu/kult/20170513-papai-jocit-a-17-helyre-varjak-a-fogadoirodak.htmlPápai Joci előadta csodaszép dalát, az Origót az Eurovíziós Dalfesztiválon. A szavazás pedig már el is kezdődött. Kult--Így biztatják a magyar sztárok Pápai Jocithttp://www.life.hu/kult/20170513-papai-jocinak-uzentek-a-magyar-sztarok.htmlPápai Joci csodás produkciót nyújtott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében. A magyar sztárvilág pedig egy emberként drukkol neki. És persze nem csak ők, hanem az egész ország.Kult--Eurovízió: Lemaradtál Pápai Joci döntős daláról? Nézd vissza itt!http://www.life.hu/kult/20170513-papai-joci-az-eurovizio-dontojeben.htmlNyolcadikként lépett színpadta Magyarország küldöttje, és csodálatos produkciót nyújtott. Kult--Pápai Joci üzent Magyarországnak pár órával az Eurovízió döntője előtthttp://www.life.hu/kult/20170513-papai-joci-magyarorszagnak-uzent.htmlPápai Joci, akit a szakértők szerint gazdaggá tehet az Eurovízió, Kijevből üzent az itthoniaknak.Kult--Pápai Jocit gazdaggá teheti az Eurovízióhttp://www.life.hu/kult/20170513-gazdagga-teszi-papai-jocit-az-eurovizio.htmlEgyesek szerint hosszú távon igazán gazdaggá teheti Pápai Jocit az Eurovíziós Dalfesztivál. Kult--Pápai Joci továbbjutott az Eurovízió döntőjébehttp://www.life.hu/kult/20170511-eurovizio-papai-joci-tovabbjutott-a-dontobe.htmlEgy ország szorított Pápai Jocinak, akinek sikerült továbbjutnia a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntőjébe. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.