Így kreatívkodnak az unatkozó könyvesbolt dolgozók: Fotók!

vicces fotók könyvesbolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unatkozni talán az egyik legszörnyűbb érzés a világon, ezért mindenki igyekszik magát szórakoztatni, ha éppen nincs semmi tennivalója a munkahelyén.

A Librairie Mollat dolgozói nem aprózták el: olyan képeket készítettek önmagukról, melyeknek mára már komoly rajongótábora lett az interneten. Az alkalmazottak azzal szórakoztak, hogy különféle könyvborítókhoz passzoló testhelyzetben készítettek egymásról képeket.

Az eredményt szavakkal talán nem is lehet leírni, az mindenesetre biztos, hogy a Mollat könyvesbolt ezzel komoly hírnévre tett szert. Nem mintha egyébként egy eldugott üzletről lenne szó, hiszen a Librairie Mollat volt az első független könyvesbolt Franciaországban, amely 1896-ban nyitotta meg kapuit a könyvimádó vásárlók előtt.

A vicces fotósorozat bizonyíték arra, hogy a humor a mindennapi életünk egyik legfontosabb jellemzője, amely nélkül nem is érdemes élni.

/1703/_gy_k2017310131853

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.