Leonard Cohen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szörnyű hírt a zenész Facebook oldalán közölték.

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a legendás költő, dalszerző és művész, Leonard Cohen már nincs köztünk."

Leonard Cohen 82 éves volt. A megemlékezést egy későbbi időpontban tartják Los Angelesben. Családja nyugalmat és türelmet kér ebben a nehéz időszakban.

Leonard Cohen Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

A Rapülők új klipjében mindenki bolondot csinált magából http://www.life.hu/kult/20161110-sebestyen-balazs-es-toth-gabi-bolondot-csinalt-magabol-a-rapulok-uj-klipjeben.htmlTöbb mint két évtized után új klippel jelentkezik a Rapülők! A videóban rengeteg sztár közreműködött, mindenki hajlandó volt megőrülni egy kicsit, és megmutatni a bohókásabb oldalát. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és még Tóth Gabi is kapható volt a hülyéskedésre. KultOrigoExkluzív! Jean-Michel Jarre: „Az egyik legnagyobb koncertélményem Magyarországon volt”http://www.life.hu/kult/20161108-exkluziv-interju-jean-michel-jarre-zeneszerzovel-magyarorszagi-turneja-elott.htmlA 68 éves zenész, zeneszerző művészcsaládban cseperedett – édesapja Oscar-szobrot is kapott az akadémiától. A francia zeneszerzőre mindig jellemző volt, hogy feszegeti az alkotóképesség határait, többszörös rekorder, szabadtéri koncertjei milliókat vonzanak. Kult--Lélegzetelállító képek, amikhez nem kellett Photoshophttp://www.life.hu/kult/20161108-ime-nehany-lelegzetelallito-foto-amihez-nem-kellett-photoshop.htmlTürelem, szerencse és érzék: ez a három mindenképpen kell ahhoz, hogy lebilincselő képeket lehessen készíteni. De ma már sokszor a csodás fotók inkább a képszerkesztő programoknak köszönhetők. Íme egy galéria azokról a képekről, amikhez nem kellett hatalmas átalakítás, hogy gyönyörűek legyenek.Kult--Robbie Williams jövő augusztusban ismét Budapesten lép felhttp://www.life.hu/kult/20161107-robbie-williams-budapesten-lep-fel-2017-augusztusaban.htmlIsmét fellép Budapesten Robbie Williams. A popzene történetének egyik legsikeresebb előadója 2017. augusztus 23-án ad koncertet a Groupama Arénában.Kult--Így néznek ki a bandatagok arcukat megbélyegző tetoválások nélkülhttp://www.life.hu/kult/20161107-steven-burton-fotos-bandatagokrol-tavolitotta-el-a-tetovalasokat.htmlAhhoz, hogy a volt bandatagok munkát találjanak, és beilleszkedjenek a társadalomba, a tetoválások eltávolítása egy nagyon fontos lépés. Steven Burton fotós megmutatta, hogy néznének ki az egykori tagok a megbélyegző varratok nélkül. Kult--Egy élő legenda: 84 éves lett Vitray Tamás http://www.life.hu/kult/20161105-vitray-tamas-84-eves-lett.html"Hogy is van ez?", "Kapcsoltam", vagy éppen "Fekete-fehér, igen-nem" - csak néhány kultikus műsor, amelyek Vitray Tamás nevéhez fűződnek. Több mint fél évszázados pályafutása során Vitray hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb tévés személyisége lett. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.