Te is szívesen törnél borsot Tokár Tomi orra alá? Megmutatjuk, hogyan lehetséges ez

Forrás: rtl.hu -
youtuber komfortzóna Tokár Tomi influencer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törj borsot kedvenc youtubered orra alá!

A nagyszájú, vagány és mindenekfelett igazán jóképű Tokár Tomi ezúttal nem kevesebb dologra vállalkozik, mint arra: megpróbál kilépni a komfortzónájából. Tomiról tudjuk, hogy szinte semmitől sem riad vissza: éjszakázott már egy sátorban a sivatag közepén, és ha kell, ceremóniamesterként is beugrik egy esküvőn. De kinek ne lenne olyan dolog az életében, amitől nem fél? Jó hír, hogy azért Tomit is sarokba lehet szorítani, és hogy pontosan hogyan, azt ő maga árulta el.

Tokár Tomi Forrás: rtl.hu

Tomi nincs oda a kígyókért, így számára az maga a rémálom, ha összezárnák párral. Lételeme a beszéd, így nagy kihívás lenne számára az is, ha hosszabb ideig csendben kéne maradnia. Imádja a nagyvárosok hangulatát, a fiatal influencer igazi kozmopolita, így talán az is nehezére esne, ha elzavarnánk egy kis időre a tanyavilágba. Szerinted melyik lenne a legmegfelelőbb módja annak, hogy borsot törjünk Tomi orra alá?

Nézd meg azt a videót, amiben elmeséli, a fent említett élethelyzetek miért is okoznának számára fejtörést, és szavazd meg, melyik kihívást teljesítse. A szavazás határideje: július 19., éjfél.

Figyelem! Szavazni csak regisztráció után tudsz! Regisztrálni ITT tudsz majd. Érdemes is, mert ezzel hetente és havonta továbbra is értékes ajándékokat nyerhetsz. Minden további szabályt a játékkal kapcsolatban ITT találsz.

Eljött a te időd! Lökd a kedvenc videósodat a lehető legmesszebb a saját komfortzónájától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.