Most megváltoztathatod Hajnóczy Soma életét

Forrás: Facebook/Hajnóczy Soma -
bűvész komfortzóna kihívás Hajnóczy Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyarok egyik kedvenc influencere, Hajnóczy Soma nem mindennapi dologra vállalkozott.

Soma, a 33 éves bűvész hat éves korában szeretett bele az illúzió világába és ettől kezdve a bűvészet folyamatosan nagy szerepet játszott az életében. Felnőttként megtalálta saját stílusát is, amitől összetéveszthetetlenné vált pályatársaitól. A modern technológiát beépíti a trükkjeibe és a régi mutatványokat újragondolja, ahogy ez látható is volt világbajnoki műsorszámában, ahol mobiltelefonokkal bűvészkedett - elsőként a szakmájában. Előadásmódjába ötvözi a bűvészetet a stand-up comedy műfajával, amelynek köszönhetően a fellépései nem csak a képzeletre hatnak, hanem a nevetőizmokra is.

Hajnóczy Soma Forrás: Facebook/Hajnóczy Soma

Soma ezúttal nem kevesebbre vállalkozik, minthogy kilép a komfortzónájából. Ennek három lehetséges módját árulta el nekünk és mostantól csakis rajtunk, rajtad múlik, hogy melyik opciót váltja valója. Ő, aki imád enni, tartson egy egyhetes szigorú léböjtkúrát? Vagy a modern technika megszállottjaként ítéljük arra, hogy egy hétig éljen 1985-ben és használja azokat a technikai eszközöket, amiket akkoriban használtunk? Esetleg egy teljes hétig élje meg minden nap pontosan ugyanazt a napot? Szeretnéd te is kihívás elé állítani Somát? Vagy csak kíváncsi vagy, hogyan old meg tőle teljesen távol álló helyzeteket? Akkor hajrá, szavazz te is!

Nézd meg a videót, amiben elmeséli, hogyan állíthatod nehéz helyzet elé. A szavazás határideje: július 19., éjfél.

Figyelem! Szavazni csak regisztráció után tudsz! Regisztrálni ITT tudsz majd. Érdemes is, mert ezzel hetente és havonta továbbra is értékes ajándékokat nyerthetsz. Minden további szabályt a játékkal kapcsolatban ITT találsz.

Eljött a te időd! Lökd a kedvenc videósodat a lehető legmesszebb a saját komfortzónájától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.