komfortzóna szavazás vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretesz borsot törni mások orra alá? Mindig is arra vágytál, hogy felbosszanthass egy-egy népszerű vloggert? Itt a remek alkalom, mutatjuk, hogyan teheted meg mindezt.

3 vlogger, 3 szívatás

Te kit szeretnél kínos helyzetben látni? A bűvésztrükkökkel ámulatba ejtő Hajnóczy Somát? Esetleg a kíméletlenül őszinte Tokár Tomit? Vagy a tökéletes testű, mindig sportos Nagy Danit? És hogyan csinálnád? Elérkezett a te időd: szavazz!

A három népszerű infulencer elárulja, melyik az a három dolog, amivel ki tudnád őket kergetni a világból. Nézd meg a feltöltött videóikat és szavazz: a három lehetséges opció közül ki melyik feladatot hajtsa végre?! Egy teljes hónap áll a rendelkezésedre, hogy eldöntsd, kit hogyan tudnál leginkább a komfortzónáján kívülre helyezni. A szavazás határideje: július 19., éjfél.

Hajnóczy Soma, Nagy Dani és Tokár Tomi Forrás: Instagram/hajnoczysoma, Instagram/tokartomi, Instagram/danielnagy_mtb

Ezután természtesen a három jómadáron a sor: fejet hajtani a nézők akarata előtt, mély levegőt venni és nekiveselkedni a rájuk váró feladatnak. A kamerák persze ezúttal sem maradnak otthon: az elkészült filmeket is megtekintheted majd az UNIQA Komfortzóna oldalán.

Figyelem! Szavazni csak regisztráció után tudsz! Regisztrálni ITT tudsz majd. Érdemes is, mert ezzel hetente és havonta továbbra is értékes ajándékokat nyerthetsz. Minden további szabályt a játékkal kapcsolatban ITT találsz, ahol többek között azt is megtudhatod, hogy szavazni vloggerenként csak egy videóra tudsz majd, de akár mindhárom vloggeredre adhatsz le egy-egy voksot.

Eljött a te időd! Lökd a kedvenc videósodat a lehető legmesszebb a saját komfortzónájától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.