Melyik videó lesz a nyertes? Elképesztő felvételek, amiktől tátva marad a szád!

komfortzóna Uniqa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szakászhoz érkezett a Komfortzóna kampányunk! Április 16-tól már szavazhattok az elmúlt hónapokban feltöltött videókra! A győztes pedig pazar nyereményben részesül!

Januártól vártuk azokat a felhasználói videókat, amelyekben megmutathattátok, hogy milyen az, amikor ti elhagyjátok a komfortzónátokat! Megmutattátok, hogyan győztétek le a félelmeiteket, milyen bátor, vagy éppen vicces, esetleg vakmerő mutatványra vállalkoztatok azért, hogy esélyetek legyen megnyerni a két fős amerikai álomutat!

Most újabb szakaszhoz érkezett a Komfortzóna kampányunk, hiszen a feltöltött videókra április 16. és május 20. között lehet szavazni!

Szavazz a legjobb videóra! Forrás: Shutterstock

Kiegészítő információk - Komfortzóna nyereményjáték fődíjához

A Komfortzóna elnevezésű nyereményjáték kapcsolódó Nyereményjáték szabályzatának „7. Fődíjról szóló nyereményjáték" pontjának 7.9. alpontjában fődíjként megjelölt amerikai „kalandtúrával" kapcsolatban az alábbi kiegészítő információkat tesszük közzé.

- A fődíj egy 2 főre szóló, egy hetes amerikai „kalandtúra", melynek úti célja San Francisco.
- A nyereményút tartalmazza az utazást, a szállást, valamint opcionálisan választható programokat.
- A nyereményút pontos részletei a nyertessel közvetlenül kerülnek egyeztetésre.
- A nyereményutat a nyertes személy kihirdetésének napjától 1 éven belül szükséges felhasználni.

Az UNIQA Biztosító Zrt. a programváltozás jogát fenntartja.
Jó játékot kívánunk!

Bővebb információért keresd a Komfortzóna-oldalt. A további részletekért olvasd el a játékszabályzatot és az adatvédelmi szabályzatot. Nem szeretnél videót feltölteni? Akkor is érdemes regisztrálni az értékes nyereménykért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.