Elhagyják a komfortzónájukat a híres magyar videósok

komfortzóna Ihnih Áber Viszkok Fruzsi Follow Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Komfortzóna kampány első szakaszában híres, hazai vloggerekre szavazhattatok, akiknek az eredménytől függően, nem akármilyen kalandban kell hamarosan részt venniük!

Mi is az a Komfortzóna kampány?

A Komfortzóna egy majdnem egyéves programsorozat, amely során ismert YouTuberek és hírességek feszegetik saját határaikat. A Komfortzóna kampány több részből áll:

  • Az első szakaszban, mely november 12-ig tartott, népszerű vloggerek videóira lehetett szavazni
  • Később hírességek is csatlakoznak a kampányhoz, akik szintén nem kisebb feladatra vállalkoznak, mint arra, hogy kilépjenek a komfortzónájukból.
  • A harmadik szakaszban már titeket buzdítunk arra, hogy hasonló videókat töltsetek fel az oldalunkra, ezzel versenybe szállva az értékes fődíjért.
  • Végül elindul a szavazás, a további értékes nyereményekért.
,,A komfortzónádon kívül kezdődik a varázslat" Forrás: Youtube

Nézzük mi lett az elsőkörös szavazás végeredménye! Így fognak kilépni a komfortzónájukból a vloggerek!

  • FollowAnna három, tőle egészen szokatlan helyzetben szerette volna kipróbálni magát. A falmászás, a 12 órás kütyü megvonás és a kalandos hazajutás közül, a szavazók végül a harmadik mellett döndöttek. Hamarosan tehát megnézhetitek, ahogyan FollowAnnát bekötött szemmel elviszik valahová, és úgy kell hazatalálnia.
  • Viszkok Fruzsi is meglepő kalandokat talált ki arra, hogy kimozduljon a komfortzónájából. Ő a tandem siklóernyőzést, a felnőtt úszótanfolyamot és a ruha összeállítást vakon jelölte meg. A szavazók pedig úgy döntöttek, hogy Fruzsinak a tandem siklóernyőzést kell kipróbálnia.
  • IHNIH Ábel is vállalkozott arra, feszegeti a határait. Nála a szavazók az alábbi három kaland közül választhattak:
    - hegymászás Tatabányán
    - hideg Balatonban fürdés
    - Szélcsatornában való lebegés.
    Ábel végül a hegymászásáról forgat majd videót.
FollowAnna, IHNIH Ábel és Viszkok Fruzsi is elhagyják a komfortzónájukat Forrás: Instagram/Follow Anna, Ihnih Ábel, Viszkok Fruzsi

Hamarosan megnézhetitek, hogyan léptek ki a komfortzónából a vloggerek, de a programsorozatnak még koránt sincs vége! Még mindig érdemes regisztrálni a nyereményekért! Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak az oldalon regisztrálni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.