Adrenalinfröccs: ennyire nyitottak az újra a magyarok - videó

komfortzóna bátorság pszichológia utca embere
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A félelmek legyőzése, extrém sportok, vagy akár kimenni a tömegbe és elhagyni a saját lakásunkat. Mindenkinek mást jelent a komfortzóna elhagyása. Az utca emberét kérdeztük erről. Meglepő válaszokat kaptunk.

Most megéri kilépni a komfortzónából!

Légy részese a Komfortzóna programnak! Lépj ki te is, vagy szavazz azokra, akik elég bátrak változtatni! Regisztrálj és nyerj!
A szorongók is ki tudnak lépni a komfortzónábólhttp://komfortzona.uniqa.hu/20171018-szorongo-emberek-es-a-komfortzona.htmlVajon azok az emberek, akik alapvetően hajlamosabbak a szorongásra, eljuthatnak odáig, hogy ki merjenek lépni a komfortzónájukból? Erre kerestük a választ Somogyi Kata pszichológussal. KomfortzónaOrigoMost megéri kilépni a komfortzónából!http://komfortzona.uniqa.hu/20171021-lepj-ki-a-komfortzonabol.htmlLégy részese a Komfortzóna programnak! Lépj ki te is, vagy szavazz azokra, akik elég bátrak változtatni! Nézd meg, hogyan... Komfortzóna--Így váltott életmódot Henrietthttp://komfortzona.uniqa.hu/20171012-eletmodvaltas-interju-szappan-henriettel.htmlÉvekig rendszertelenül sportolt, és az étkezésére sem figyelt oda. Henriett 70 kilósan ébredt rá, hogy nagyon rossz úton halad. A fáradékonyságon át a hajhullásig többféle tünetet tapasztalt, ami a rendszertelen életvitel következménye volt. Az önbizalma és a kitartása nem sokkal később azonban megingathatatlan lett. Ismerd meg a történetét! Komfortzóna--Pucér futás, topless foci - meztelenek és extrémekhttp://komfortzona.uniqa.hu/20160412-a-meztelenkedes-mint-extrem-sport-pucer-futas-topless-foci-es-szankozas-egy-szal-cipoben-a.htmlSokan azzal próbálják meg extrémebbé és változatosabbá tenni a sportolást, hogy meztelenre vetkőznek hozzá. Nézzük, melyek a kedvenc sportjaink, amiket akár pucéran vagy félpucéran is lehet csinálni. Egy biztos, ehhez ki kell mozdulni a komfortzónánkból! Komfortzóna--Extrém sportok a józan ész határain túlhttp://komfortzona.uniqa.hu/20160405-extremsportok-a-jozan-esz-hatarain-tul.htmlKi hinné, hogy az extrém sportokon belül még van egy külön kategória, ahol az extremitás már tényleg az őrültséggel határos. Íme, néhány sport a józan ész határain túl! Komfortzóna--A komfortzónád tönkretesz!?http://komfortzona.uniqa.hu/20150817-komfortzona-tonkretesz-szakadek-szelen-tancolsz.htmlCsak akkor rúgjuk le a lábunkról a cipőt, ha elviselhetetlenül szorít? A történet egy átlagos reggellel kezdődik, aztán még eggyel és egy újabbal. Végül sosem ér véget, és belekerülsz a mókuskerékbe, beragadsz a komfortzónádba, ahonnan már nincs menekvés. Vagy mégis? Komfortzóna--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.