Kállay-Saunders András: A karácsony egy emlékeztető

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
karácsony üzenet Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András az egyik legfontosabb kérdést tette fel, amit karácsonykor fel lehet: "te mikor mondtad anyukádnak utoljára, hogy szereted?" Karácsony van, itt a remek alkalom, semmiképpen ne hagyd ki idén, ez lesz a legszebb karácsonyi ajándék a számára.

Így tölti a karácsonyt Gál Petrahttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171211-igy-tolti-a-karacsonyt-gal-petra-musorvezeto.htmlGál Petra az RTL Klub műsorvezetője elárulta, mi a legfontosabb a számára karácsonykor. Példaértékű gondolatokat fogalmazott meg! ÜzenetOrigoKovács Patrícia karácsonya idén lesz a legszebb!http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-kovacs-patricia-karacsonya-iden-lesz-a-legszebb-gyermekevel-egyutt-unnepel.htmlKovács Patrícia évek óta minden karácsonykor színpadon áll. Mivel idén egészen máshogy lesz, végre együtt tudja tölteni gyermekével az ünnepeket. Elárulta, hogyan készül az év legszebb ünnepére, és ad néhány tanácsot nekünk is, hogy a mi karácsonyunk is igazán boldog lehessen. Üzenet--Ilyen ünnepekre vágyik Cicciolina http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-ilyen-karacsonyra-vagyik-cicciolina.htmlCicciolina elárulta, mitől lenne igazán meghitt, békés és nyugodt a karácsony. ÜzenetOrigoÖrdög Nóriéknál mindig káosz a szentestehttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-ordog-nora-karacsonyi-uzenete.htmlÖrdög Nóráéknál valóságos káosz a karácsony. Idén azonban leszámol az elvárásokkal, a rohanással és a kényszeresen készülő többfogásos menüvel. Úgy döntött, az idei ünnep az elcsendesedésé és meghittségé lesz... ÜzenetOrigoSzily Nóra üzent neked http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20161214-szily-nora-uzent-neked-ha-a-falak-meselni-tudnanak-emlekek-a-regi-karacsonyokrol.htmlAprócska karácsonyfadísz, egy templomot formál... Valaha hófehér volt és csillogó, ma már inkább szürke, kopottas – de a legszebb ékességek egyike a fenyőfámon évek, évtizedek óta. Még a nagyszüleim vették, valamikor a háború után. A markomban elfér – miközben majd hetven év karácsonyainak hangulatát őrzi. Édesanyám nekem ajándékozta pár éve, és én gondosan becsomagolva őrizgetem, hogy aztán szenteste óvatosan a „fő helyre" akasszam.Ha a falai beszélni tudnának... Vajon mit mesélnének? Üzenet--Müller Péter karácsonyi üzenete: "Vannak angyalok!"http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20161128-muller-peter-karacsonyi-uzenete-a-life-olvasoinak-az-angyalokrol.htmlÉletem legszebb, megrendítő karácsonyát az „Aranyfonál" című könyvem végén írtam le. Egy magas világból érkezett angyali szellemiség szólt hozzám és a barátaimhoz, kilenc fehér gyertya lángoló fényében, és azt mondta: „Tanuljátok a mosolyt, a Csoda mosolyát, amelyre nincs magyarázat!"Igen, az élet: csoda! ÜzenetOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.