karácsony Istenes Bence üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és Csobot Adél családja idén karácsonykor együtt ünnepel. A fiatal és szexi műsorvezető most elárulta, hogyan készülnek fel az év legszebb ünnepére: ismét kapkodás lesz és az utolsó pillanatra marad minden. De Bence üzent is a Life.hu olvasóinak, íme.

Így tölti a karácsonyt Gál Petrahttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171211-igy-tolti-a-karacsonyt-gal-petra-musorvezeto.htmlGál Petra az RTL Klub műsorvezetője elárulta, mi a legfontosabb a számára karácsonykor. Példaértékű gondolatokat fogalmazott meg! ÜzenetOrigoÍgy karácsonyozik Köllő Babetthttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171206-igy-karacsonyozik-kollo-babett-luxusfeleseg.htmlRengeteg ajándék, hatalmas csomagok. Általában így karácsonyozik Köllő Babett és családja. ÜzenetOrigoKovács Patrícia karácsonya idén lesz a legszebb!http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-kovacs-patricia-karacsonya-iden-lesz-a-legszebb-gyermekevel-egyutt-unnepel.htmlKovács Patrícia évek óta minden karácsonykor színpadon áll. Mivel idén egészen máshogy lesz, végre együtt tudja tölteni gyermekével az ünnepeket. Elárulta, hogyan készül az év legszebb ünnepére, és ad néhány tanácsot nekünk is, hogy a mi karácsonyunk is igazán boldog lehessen. Üzenet--Ilyen ünnepekre vágyik Cicciolina http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-ilyen-karacsonyra-vagyik-cicciolina.htmlCicciolina elárulta, mitől lenne igazán meghitt, békés és nyugodt a karácsony. ÜzenetOrigoSzily Nóra üzent neked http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20161214-szily-nora-uzent-neked-ha-a-falak-meselni-tudnanak-emlekek-a-regi-karacsonyokrol.htmlAprócska karácsonyfadísz, egy templomot formál... Valaha hófehér volt és csillogó, ma már inkább szürke, kopottas – de a legszebb ékességek egyike a fenyőfámon évek, évtizedek óta. Még a nagyszüleim vették, valamikor a háború után. A markomban elfér – miközben majd hetven év karácsonyainak hangulatát őrzi. Édesanyám nekem ajándékozta pár éve, és én gondosan becsomagolva őrizgetem, hogy aztán szenteste óvatosan a „fő helyre" akasszam.Ha a falai beszélni tudnának... Vajon mit mesélnének? Üzenet--Dobó Kata karácsonyi jókívánságahttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-dobo-kata-karacsonyi-jokivansagai.htmlDobó Kata kislánya, Szofi hamarosan hatéves lesz. Mióta megszületett a kis hercegnő, édesanyjának nincs fontosabb küldetése, mint őt boldoggá tenni. Így lesz ez idén karácsonykor is. Hiszen annál nagyobb csoda nincs is, amikor látod, hogy a gyermeked boldog. ÜzenetOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.