karácsony Köllő Babett ünnep üzenet luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg ajándék, hatalmas csomagok. Általában így karácsonyozik Köllő Babett és családja.

Ezúttal azonban más lesz a helyzet, hiszen Babett a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality miatt éppen csak hazaesik az ünnepekre. De egyáltalán nem bánja mindezt. Hogy miért, azt az alábbi videóból megtudhatod:

Kovács Patrícia karácsonya idén lesz a legszebb!http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-kovacs-patricia-karacsonya-iden-lesz-a-legszebb-gyermekevel-egyutt-unnepel.htmlKovács Patrícia évek óta minden karácsonykor színpadon áll. Mivel idén egészen máshogy lesz, végre együtt tudja tölteni gyermekével az ünnepeket. Elárulta, hogyan készül az év legszebb ünnepére, és ad néhány tanácsot nekünk is, hogy a mi karácsonyunk is igazán boldog lehessen. Üzenet--Ilyen ünnepekre vágyik Cicciolina http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-ilyen-karacsonyra-vagyik-cicciolina.htmlCicciolina elárulta, mitől lenne igazán meghitt, békés és nyugodt a karácsony. ÜzenetOrigoÖrdög Nóriéknál mindig káosz a szentestehttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-ordog-nora-karacsonyi-uzenete.htmlÖrdög Nóráéknál valóságos káosz a karácsony. Idén azonban leszámol az elvárásokkal, a rohanással és a kényszeresen készülő többfogásos menüvel. Úgy döntött, az idei ünnep az elcsendesedésé és meghittségé lesz... ÜzenetOrigoDobó Kata karácsonyi jókívánságahttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-dobo-kata-karacsonyi-jokivansagai.htmlDobó Kata kislánya, Szofi hamarosan hatéves lesz. Mióta megszületett a kis hercegnő, édesanyjának nincs fontosabb küldetése, mint őt boldoggá tenni. Így lesz ez idén karácsonykor is. Hiszen annál nagyobb csoda nincs is, amikor látod, hogy a gyermeked boldog. ÜzenetOrigoMüller Péter karácsonyi üzenete: "Vannak angyalok!"http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20161128-muller-peter-karacsonyi-uzenete-a-life-olvasoinak-az-angyalokrol.htmlÉletem legszebb, megrendítő karácsonyát az „Aranyfonál" című könyvem végén írtam le. Egy magas világból érkezett angyali szellemiség szólt hozzám és a barátaimhoz, kilenc fehér gyertya lángoló fényében, és azt mondta: „Tanuljátok a mosolyt, a Csoda mosolyát, amelyre nincs magyarázat!"Igen, az élet: csoda! ÜzenetOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.