karácsony Jacquard pulóver norvég minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi hangolódásnak sok rétege van: kidíszítjük az otthonunkat, ajándékokat készítünk a szeretteinknek, süteményeket sütünk, és a hagyomány szerint ilyenkor kerülnek elő a karácsonyi pulóverek is. Ha nincs még elég ünnepi pulcsi a szekrényedben, akkor most jól figyelj, megmutatjuk az idei kínálatot!

Jacquard - a visszafogottabbaknak

A jacquard mintás pulóverek csak sejtetik a karácsonyi életérzést, visszafogottabb darabok mintában és általában színben is, habár idén a klasszikus kék-piros kombinációból is találhattok az üzletek kínálatában. Ha diszkrétebben szeretnéd becsempészni a mindennapjaidba a téli hangulatot, akkor ez a neked való választás.

1. H&M 9990 Ft, 2. H&M 6990 Ft, 3. Pull&Bear 7995 Ft, 4. Springfield 11.995 Ft Forrás: Life.hu

Norvég minta - a karácsonymániásoknak

A norvég mintás darabok a klasszikus karácsonyi pulóverek. Ezek a hétköznapokon is hordható kategóriába tartoznak, de már sokkal erőteljesebb a téli, karácsonyi hangulatuk. A rénszarvasok és a hópelyhek az elmaradhatatlan mintái ezeknek a daraboknak. Az alap piros és kék színek mellett idén a finomabb színvilágok is megtalálhatók a palettán.

1.H&M 8990 Ft, 2. Reserved 5995 Ft, 3. Shein.com 25 dollár, 4. Pull&Bear 9995 Ft Forrás: Life.hu

„Ronda pulcsik” - a bevállalósoknak

A ronda karácsonyi pulcsiknak is különböző fokozatai vannak. Találhatsz olyan darabokat, amelyeken kissé gyerekes, de nagyon aranyos minták vannak, esetleg egy-egy rávarrt pompommal kiegészítve. Ezek a karácsony előtti hajrában még akár a munkahelyen is jól mutatnak. Aztán vannak a jelmezszerű darabok, mint például ez a manófelső, amit otthon vesz fel az ember. A jéghegy csúcsa viszont a 80-as, 90-es éveket megidéző valóban ronda mintájú és ronda színű pulóverek, amiket manapság a legtöbb helyről - ironikus módon - horroráron lehet beszerezni, ráadásul legtöbb esetben egy szelfi erejéig viccesek.

1. Pull&Bear 8995 Ft, 2. H&M 5990 Ft, 3. Ragstock.com 100 dollár, 4. F&F 5490 Ft Forrás: Life.hu

Ronda karácsonyi öltönyök: ez a legújabb trend

Évek óta tartó trend a ronda karácsonyi pulcsik feltűnése az ünnep közeledtével. Most azonban úgy tűnik, hogy újabb divat van a láthatáron, ami ráadásul a férfiaknak kedvez: íme, a legcsúnyább karácsonyi öltönyök!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.