Az ápolt bőr a férfiaknak is fontos

advent férfi arcápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság már nem csak nekünk, nőknek fontos az ápolt bőr. A férfiak is egyre igényesebbek, ha kozmetikumokról van szó, így akár ezek is felkerülhetnek a karácsonyi listára. Segítünk választani!

Ha a kedvesed használ kozmetikumokat, akkor könnyű dolgod van, hiszen biztosan tudod, mik a kedvenc termékei. Ha azonban a pasid még nem próbálkozott ilyesmivel, akkor miért ne lephetnéd meg egy ápoló arckrémmel, egy finom illattal vagy egy borotválkozás utáni csodakrémmel? Ha nincs ötleted, hol keress a párodnak kozmetikumokat, akkor adunk néhány tippet. Sosem késő elkezdeni a ránctalanítást, a bőrápolást, télen pedig különösen érdemes odafigyelni a hideg által alaposan igénybevett bőrre.

1. AVON - 1199 forint 2. Body Shop,tTeafaolajos habzó lemosó - 2490 forint 3. Lush pordezodor - 2690 forint 4. Lush hidratáló - 4850 forint 5. Mannaszappan - 8970 forint 6. Teafaolajos arckrém - 3290 forint
Arcápolás sheavajjal - Így készíts arckrémet!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131106-hogyan-legyek-jo-no-sheavajas-kokuszolajos-arckrem.htmlKell egy kis csillogás: ünnepi ékszerválogatáshttp://www.life.hu/karacsony/ajandek/20131127-ajandek-noknek-unnepi-ekszervalogatas.htmlIsteni férfiak - 5 szexi pasi istenjelmezbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20131129-megmutatjuk-azt-az-ot-nepszeru-szineszt-aki-istenseg-lemezebe-bujt-a-mozivasznon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.