Zimány Lindának nem lesz karácsonyfája: videó

Forrás: Instagram/Linda Zimany -
karácsony Zimány Linda karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda szereti a karácsonyt, és várja az ünnepi menüt, de idén ő nem állít fát, és azt is elmondta, hogy miért. 

Elérkezett a december, ilyenkor már minden a közelgő karácsonyról szól, amit a sztárok is nagyon várnak. Zimány Linda például alig várja az ünnepeket, és a menüt, hiszen imádja a halat, de ő maga nem viszi túlzásba a készülődést. Karácsonyfát idén nem állít, hogy miért, arról a FEM3 Caféban beszélt.

Tavaly karácsonykor Linda gyönyörű fát állított Forrás: Instagram/Linda Zimany

Anyukámmal és apukámmal leszek az ünnepekkor,

Kovács Patrícia karácsonya idén lesz a legszebb!http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-kovacs-patricia-karacsonya-iden-lesz-a-legszebb-gyermekevel-egyutt-unnepel.htmlKovács Patrícia évek óta minden karácsonykor színpadon áll. Mivel idén egészen máshogy lesz, végre együtt tudja tölteni gyermekével az ünnepeket. Elárulta, hogyan készül az év legszebb ünnepére, és ad néhány tanácsot nekünk is, hogy a mi karácsonyunk is igazán boldog lehessen. Üzenet--Fenyőfafonás és rénszarvaskonty: a legötletesebb karácsonyi frizurákhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20171128-a-legotletesebb-karacsonyi-frizurak.htmlMikor máskor jönne elő az ember gyerekkori énje, ha nem karácsonykor. Bátran add át magad a felszabadult ünneplésnek és csempéssz egy kis vidámságot a külsődbe is. Ha pedig úgy érzed, végérvényesen kinőttél a vicces frizurákból, csináld meg a kislányodnak, biztosan élvezni fogja. SzépségOrigoLiptai Claudia ünnepi fotót posztolt: fotóhttp://www.life.hu/karacsony/dekor/20171203-liptai-claudia-unnepi-fotot-posztolt-foto.htmlMa van Advent első vasárnapja, így nem is csoda, ha hírességeink is ünnepi hangulatú fotókat posztolnak. Így tett Liptai Caludia is.Dekor--Osvárt Andrea: "Próbáljunk üzenni az ajándékunkkal"http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171202-osvart-andrea-igy-keszul-a-karacsonyra.htmlOsvárt Andrea a Life.hu-nak elmondta, idén kivételesen már elkezdett készülni a karácsonyra. Sőt, azt is elárulta, régen miképpen választott ajándékot szeretteinek, és arról is beszélt, hogy ma már más szempontok alapján dönt. Andi elárulta, hogy testvérét idén hogyan ajándékozza meg. ÜzenetFotó: Adrián Zoltán - OrigoRadics Gigi nehezen választ karácsonyi ajándékothttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171202-radics-gigi-nehezen-valaszt-karacsonyi-ajandekot-szeretteinek.htmlAz X-Faktor mentora a Life.hu-nak elárulta, nehezen választ ajándékot szeretteinek, hiszen mindenük megvan. Gigi azt is elmondta, ez lesz az első karácsony, amikor a nagymamája és a keresztapja már nem lehet velük. ÜzenetOrigoSchell Judit próbával készül a karácsonyrahttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171202-schell-judit-probaval-keszul-a-karacsonyra-alomutazo.htmlSchell Judit a Life.hu-nak elmondta, idén leginkább munkával-próbafolyamattal telik a karácsonyi időszak számára. Hozzátette, azért is mindent meg tesz, hogy az elfoglaltságai ellenére meghitten töltse az ünnepet. ÜzenetFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.