Ilyen lett Som-Balogh Edina karácsonyi mécsestartója

karácsony dísz otthon videó Som-Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony közeledtével mindenki azon gondolkozik, milyen dísszel szépítse a lakását. Én most az egyik kedvencemet fogom nektek megmutatni, amely mindig egy téli tájra emlékeztet. Ezzel biztosan nem lősz majd mellé! Készítsd el velem!
Kulcsár Edináéknek nem volt pénzük karácsonyfárahttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161220-kulcsar-edina-szegeny-karacsonyarol-vallott.htmlKulcsár Edina szívszorító történetet mesélt el párjának, Csutinak: volt idő, amikor nem volt pénzük karácsonyfára. DekorOrigoMolnár Andi a párjával díszíti a karácsonyfát http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161215-molnar-andi-karacsony-igy-keszul-az-unnepekre-a-gyonyoru-tancosno.htmlA gyönyörű magyar táncos imádja a különböző díszeket és dekorációkat. Andi roppant kreatív, hiszen a karácsonyfán sok olyan dísz is megtalálható, melyeket ő maga készít. DekorOrigoSzinetár Dóra: "Az utolsó percre semmit sem szeretek hagyni"http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161214-szinetar-dora-karacsonyfajan-kezzel-keszitett-diszek-vannak-interju.htmlA Jászai Mari-díjas magyar színésznő valóságos meseországot varázsol az otthonából az ünnepek alatt. Ebben persze segítségére van a családja is, akikkel kézzel készített díszekkel teszik még szebbé a karácsonyt. Az édesanya most a Life.hu-nak mesélt az év egyik legszebb időszakáról. Dekor--Dér Heni a kishúgával együtt díszíti az ünnepi fát http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161207-der-heni-a-testverevel-talalja-ki-milyen-legyen-az-unnepi-diszites-csaladi-hagyomanyok.htmlA szexi énekesnő számára a karácsony egy szent ünnep, hiszen ilyenkor tud együtt lenni a legtöbbet szeretett családjával. Persze Heni a díszítésben is kiveszi a részét, melyről örömmel mesélt a Life.hu-nak. Dekor--Sarka Katáéknál így festett tavaly a karácsonyfa http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20151224-sarka-kataeknal-mar-all-a-csodas-karacsonyfa.htmlSarka Kata Facebookon büszkélkedett el a család gyönyörű karácsonyfájával. Dekor--Rubint Réka már karácsonyi lázban éghttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20151216-rubint-reka-fitnesz-edzo-mar-karacsonyi-lazban-eg-es-gyonyoruen-feldiszitette-otthonat.htmlA fitneszkirálynő igazi meseországot varázsolt otthonukból, és a Life.hu-nak megmutatta pazar adventi koszorúját és otthona díszeit. Dekor--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.