karácsony karácsonyi tippek karácsonyi ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs még ötleted arra, hogy kinek mit ajándékozz karácsonyra? Érdekelne néhány újdonság? Összegyűjtöttünk 10 ajándékot, aminek biztosan örülni fognak a rokonaid, barátaid.

Gyerekeknek és gyerek lelkű felnőtteknek

Tudtátok, hogy újra hódít a tamagotchi? A 90-es évek egyik kedvenc játék, ismét kapható és hihetetlen, de az okos telefonok korszakában is nagy sikere van. A LEGO Star Wars kollekciója, most számos online játéküzletben akciós beszerezhető. A mozifilmből ismert kedvenceknek legalább annyira örülnek a gyerekek, mint egy igazi Star Wars-rajongó harmincas felnőtt. AZ UNO kártyajátékot szinte mindenki ismeri, most megérkezett a legújabb verziója, a Színerő UNO, amelyben a hagyományos játék szabályait turbózták fel. Bár nem idén jelent meg a Harry Potter és az elátkozott gyermek című kötet, de ha van olyan ismerősöd, akinek még pont ez a rész hiányzik a gyűjteményéből, akkor ne habozz meglepni vele karácsonykor.

1. LEGO Star Wars eMag 2290 forint, 2. Harry Potter és az elátkozott gyermek Libri 3390 forint, 3. Tamagotchi jatekbolt.hu 5999 forint , 4. Színerő UNO Régió Játék 3000 forinttól Forrás: Life.hu

Igazi csajos ajándékok

Szelfi nélkül nincs utazás, nincs buli és nincs csajos este. De egy jó szelfihez sokan használnak trükkös lámpát, amit számos online üzletből megrendelhetsz. A NETFLIX tavaly visszahozta a nők egyik kedvenc sorozat a Szívek szállodáját. Most egy DVD-n megvásárolható a négy új epizód szinkronnal, ami garantáltan szuper karácsonyi ajándék. Ha van olyan hölgy ismerősöd, aki mindig csinosítgatja a lakását, és ismered az ízlését, akkor néhány stílusos díszpárnával sikered lesz december 24-én.

1. RENREPE díszpárnahuzat IKEA 1490 forint, 2. Szívek szállodája - Egy év az életünkből xpress.hu 5790 forint, 3. Univerzális, világítós selfie karika telefonhoz Kütyübazár 4990 forint Forrás: Life.hu

3 tuti ajándék pasiknak

Második magyar kiadással jelent meg a Trónok Harca regényre és sorozatra épülő társasjáték. Igazi pasis ajándék, amit egyébként a játékboltok sem ajánlanak 15 éven aluliaknak. Bármilyen hihetetlen, de még mindig sokan vannak, akik szeretik DVD-n, vagy Blu-Ray lemezen gyűjteni a kedvenc filmjeiket. Ha ismersz ilyen pasit, akkor lepd meg a például a Terminátor 2. - Az ítélet napja - limitált, digibook változatával, amit idén novemberben dobtak piacra. Elsőre sablonnak tűnhet, de igenis sok pasi vágyik minőségi szerszámokra. Egy új akkus csavarhúzóval nem foghatsz mellé, főleg, ha a pasid imád barkácsolni, és még az ismerőseitek bútorait is ő szereli össze.

1. Akkus csavarhúzó (alap) 220volt 9990 forint, 2. Trónok harca társasjáték tarsasjatekrendeles.hu 17.990 forint 3. Terminátor 2. - Az ítélet napja limitált, digibook változat xpress.hu 5990 forint Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.