Elsüllyedt egy motorcsónak a Lánchídnál: két gyermek esett a Dunába

Forrás: police.hu -
vízirendőr mentőcsónak motorcsónak baleset Lánchíd
A Lánchíd közelében süllyedt el egy motorcsónak, amelyen két felnőtt és két gyermek utazott. A vízirendőrök perceken belül a helyszínre értek, így szerencsére nem történt tragédia. 

A mentőcsónakon összesen négy ember, két felnőtt és két gyermek utazott: a gyermekek a vízbe zuhantak, a felnőttek pedig azonnal segítséget hívtak.

Szemtanúk szerint a vízirendőrök perceken belül a helyszínre értek és azonnal megkezdték a kicsik mentését. A két gyermeket egy mentőcsónakba emelték, majd pedig onnan egyenesen a Kopaszi-gátnál lévő rendészeti központba szállították - írja a Bors.

Két gyermekkel a fedélzeten süllyedt el egy motorcsónak a Lánchídnál Forrás: police.hu

Akik látták a történteket, azt mondták, hogy a vízirendőrök gyorsaságán múlt, hogy nem történt tragédia.

"Nincs valami jó idő, a hétvégi viharok után pedig szerintem a Duna még inkább hordalékos, és a szeles idő miatt az átlagosnál is durvábban háborog, nem beszélve arról, hogy most jelenleg milyen jeges lehet a víz. Az, hogy két gyereket nem vitte magával az ár, kész csoda, a második születésnapjukat ünnepelhetik. Emellett le a kalappal azok előtt a rendőrök előtt, akik kimentették őket" - nyilatkozta egy férfi.

Arról egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogy történt a baleset és megsérült-e valaki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.