Turnéra indul a Spice Girls, a pletykák szerint Victoria Beckham is színpadra áll

Fotó / Instagram -
Glastonbury turné Spice Girls Victoria Beckham születésnap
Jövőre lesz 30 éves a legendás Spice Girls. A rajongók reménykednek egy újabb fellépésben, ahol mind az öt tag színpadra áll.

Legutóbb a 2012-es olimpián lépett fel teljes létszámban a Spice Girls, Victoria Beckham azóta nem mutatkozott a bandával. A The Sun angol lap azonban azt írja, hogy jövőre turnézni indul az együttes a 30 éves születésnapja alkalmából. Mel Chisholm, Geri Halliwell, Mel Brown és Emma Bunton meg is állapodott a koncertek időpontjáról, terveik között egy Glastonbury fesztiválon való fellépés is szerepel.

A Spice Girls a 90-es évek legmenőbb lánybandája volt Fotó / Instagram

A lap egy zenekarhoz közelálló forrásra hivatkozva azt írta, hogy a négy lány már többször tárgyalt Posh Spice-szal, és úgy tűnik, kötélnek is áll: hiúságát legjobban a Glastonbury piszkálja. A pletykák szerint a hivatalos bejelentésre sem kell már sokáig várni, a jubileumi turnéról pedig dokumentumfilm is készül majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.