Meghaltak az eltűnt tengeralattjáró utasai: közleményt adtak ki

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Ocean Gate / Handout -
Titanic halál tengeralattjáró OceanGate
Közleményt adott ki a tengeralattjárót működtető vállalat, az OceanGate: meghaltak az utasok. 

A tengeralattjárót üzemeltető vállalat közleményt adott ki, miután roncsokat találtak a Titanic közelében az eltűnt Titan merülőhajó utáni kutatás közben. David Mearns,a merülőhajón lévő utasok ismerőse, aki maga is merülési szakértő, a BBC brit közszolgálati műsorszolgáltatónak azt mondta, hogy a roncsdarabok között azonosították a Titan egyik talprészét és hátsó borításának egy darabját is.

A közlemény szerint mind az öt, a fedélzeten tartozkodó személy elhunyt. "Ezek az emberek igazi felfedezők voltak, akikben közös volt a kalandvágy" - írták az áldozatokról. Az, hogy mi vezetett a Titan széteséséhez, egyelőre nem világos. Mauger ellentengernagy elmondta: lehet, hogy a holttesteket soha nem fogják megtalálni. "Hihetetlenül könyörtelen a környezet odalenn a tengerfenéken."

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Ocean Gate / Handout

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.