Újra bíróság elé áll a csalással vádolt Fekete Dávid

Forrás: RTL -
Fekete Dávid bíróság csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávidot több száz millió forintos csalással vádolják. 2021 májusában tartóztatták le, tavaly július óta pedig házi őrizetben van, nyomkövetővel éli az életét.

Fekete Dávid ma újra bíróság elé állt, ahova késve érkezett meg. A következő négy napban Dávid előző tárgyaláson tett vallomásával kapcsolatban tesznek fel kérdéseket.

Fekete Dávid ma újra bíróság elé állt Forrás: RTL

Az első tárgyalás tavaly novemberben volt, Dávid ártatlannak vallotta magát. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség szerint a Megasztár egykori felfedezettje 322 millió forintnyi kárt okozott csalással.

Fekete Dávid az autókereskedését 2015-ben indította el, amelyben az ügyfelek a tévére kivetített autók közül választották ki a számukra legmegfelelőbbet, amikre a cége később licitált, majd behozták külföldről a járművet - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.