Reagált a gyűlöletcunamira Szorcsik Viki: "Voltak, akik nálam sokkal bicskanyitogatóbban viselkedtek, csak azt nem nagyon látják a nézők"

Forrás:TV2 -
Farm VIP Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, súlyos konfliktus után párbajozott a Farm VIP-ben Szorcsik Viki és Mischinger Péter. A színésznő egy szóváltás után kijelentette: egyenesen fél a férfitól, aki egyébként kiesett a játékból. A történtekre Péter így reagált, most pedig Viki nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. 

"Soha nem dolgozhattam volna színházban, és számtalan filmben, sorozatban, és nem lenne ennyi jó barátom sem az elmúlt 25 évben, mióta médiázom, ha rossz ember lennék. Rólam mindenki szeretettel nyilatkozott eddig is" - mondta Viki a Borsnak.

A színésznő hozzátette, gyűlöletcunamival kell szembenéznie, és alig várja, hogy véget érjen a Farm VIP.

"Ember legyen a talpán, aki harminchárom napon keresztül 18 forgatott órában nem lesz soha ideges, és mindenre halál nyugodtan reagál. Nézzünk magunkba! (...) Akik engem pocskondiáznak, soha nem léptek még ki a komfortzónájukból. Nem kell mindent elhinni, amit látnak a képernyőn! Végül is húzó arca lettem a Farm VIP műsornak, lehet cincálni és szétszedni. Tartom a hátam mindenki helyett. Az ilyen jellegű műsorokat az emberek szórakoztatására találták ki. Szókimondó vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy gonosz, rossz ember lennék. Ez nagyon távol áll tőlem!" - jelentette ki Viki, és hozzátette: ismeretlenül nagyon könnyű pocskondiázni.

Forrás:TV2

"Nem keverek, őszinte ember vagyok, azonnal elmondom a véleményem a magam nyers stílusában, ami sokszor nem lehetett túl szimpi, de fontos tudni, hogy Petivel nem haragszunk egymásra. A Farm óta is szerepeltünk már együtt más műsorban" - nyilatkozta, és arról is beszélt, hogy a műsorban három leforgatott napból, azaz 72 órából összesen két órát vágnak össze és azok nyilván mindig a legérdekesebb jelenetek.

"Ha tudnák a nézők, mennyit nevettünk, poénkodtunk, öleltük egymást, meglepődnének" - mondta a színésznő és hozzátette, megdöbbentő számára, hogy most pedig mindenki lejárat mindenkit a sajtóban.

"Voltak, akiknek a viselkedése valóban bicskanyitogató, az enyémnél sokkal inkább, csak azt nem nagyon látták a nézők, mert a háttérben, alattomosan, sutyorogva keverték a kártyát, uszítottak embereket egymásnak, mindezt a képernyőn mosolyogva és bájosan előadva. És sokszor ennek a lecsapódását láthatja a néző" - jelentette ki Viki, aki a játék elején Nyertes Zsuzsával került konfliktusba.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.