Perel a nő, akinek a házába belehajtott Anne Heche

Forrás: AFP/Lisa O'connor -
baleset tragédia per Anne Heche
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anne Heche tragikus autóbalesete majdem elvette annak a nőnek is az életét, akinek a színésznő belehajtott az otthonába, ráadásul most nincs is hol laknia - áll a per dokumentumaiban.

A néhai színésznő birtokát az augusztusi autóbaleset miatt pereli be az a nő, aki abban a házban lakott, ahol Anne összetörte Mini Cooperét, majd később életét vesztette.

A TMZ által megszerzett kereset szerint Lynne Mishele azt állítja, hogy épp a házi kedvenceivel volt elfoglalva, amikor Heche autója betört, és állítólag csak néhány méterre állt meg a nőtől, a kutyáitól és a teknősétől.

Forrás: AFP/Lisa O'connor

Lynne továbbra is mélyen traumatizálva érzi magát, fél a hangos zajoktól, rémálmok gyötrik, és nincs hol laknia, mivel a ház és minden vagyona elégett a baleset következtében.

A dokumentumokban továbbá az is ott van, hogy Heche szabálytalanul vezetett; kokain és fentanil volt a szervezetében a balesetkor. A nő legalább 2 millió dolláros kártérítést követel.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.