A bíróságon feszült egymásnak G.w.M és exe: Nagy Melanie a gyerektartásért harcol

Forrás: RTL -
gyerektartás G.w.M exe G.w.M bíróság Nagy Melanie per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben a rapper új szerelmének, Kulcsár Edinának sikerült hamar és látszólag békésen lezárnia a Csutival közös életét, és a válással kapcsolatos ügyeket a nyilvánosságtól távol intézték, addig a zenésznek ez nem megy olyan zökkenőmentesen.

Olyannyira elmérgesedett a viszony Varga Márk és volt felesége, Nagy Melanie között, hogy nem sikerült négyszemközt, békés úton rendezni a gyerektartás kérdését. A felek most a bíróság előtt igyekeznek pontot tenni az ügy végére, ám ahogy azt az utóbbi hónapok csatározásai alapján sejteni lehetett, ez nem lesz fáklyásmenet.

– ezt nyilatkozta még márciusban G.w.M, aki szerint exe csillagászati gyerektartási összeget követel tőle. Az akkor beígért bírósági tárgyalásra pedig most, a napokban került sor, ám a Blikk információi szerint egy alkalom nem volt elég ahhoz, hogy a felek rendezzék az ügyet.

Nagy Melanie Forrás: RTL Klub

A rádiós műsorvezetőként dolgozó kétgyermekes anyuka egykor hatalmas karrierlehetőséget dobott el magától, ugyanis a nemzetközi kapcsolatok és a nukleáris fegyverkezés szakértőjeként dolgozhatott volna az amerikai elnök mellett a Fehér Házban. Állítása szerint Márk azonban nemcsak ettől, hanem énekesnői karrierjétől is megfosztotta, most pedig kénytelen egyedül, egy fizetésből nevelni a közös gyerekeket.

A gyerektartás összegét a bíróság állapítja majd meg, és ehhez figyelembe veszik mindkét fél anyagi helyzetét, valamint a gyerekek igényeit, szükségleteit is.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.