Pucér fotókkal próbálnak eladni egy 53 millió forintot érő nyaralót

Forrás: Lawrance Simpson/Trademe.co.nz -
lakáshirdetés Új-Zéland hirdetés nyaraló pucér fotók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan módszerhez folyamodott egy házaspár, és saját pucér fotóikkal próbálják eladni a nyaralójukat. Az ügyes marketingfogás pedig működik, hiszen több mint tízezren megnézték már a hirdetésüket.

Az Új-Zélandon található Queenstown közelében áll a házaspár nyaralója. A 34 éves Lawrence Simpson és a 29 éves Clarissa Turner minél hamarabb szeretne túladni az ingatlanon, ezért folyamodtak ehhez a szokatlan hirdetési formához. A házról készült képeken ők is rajta vannak, méghozzá anyaszült meztelenül pózolnak a nyaraló különböző pontjain.

A 295 ezer új-zélandi dollárt, azaz 53 millió forintot érő nyaraló hirdetését már 11 ezren megnézték a Trade Me nevű oldalon.

Pucér fotókkal hirdetik nyaralójukat Forrás: Lawrance Simpson/Trademe.co.nz

A házban van tetőtéri hálószoba, komposztáló vécé, esővíztartály és üvegház is. A nyaralóhoz ráadásul napelemek, valamint egy kéthektáros terület is tartozik. A pár azért döntött szeretett nyaralójuk eladása mellett, mert az idegenvezetőként dolgozó férfinak a koronavírus miatt megszűnt a munkája, és nem tudják fenntartani a festői környezetben elhelyezkedő ingatlant – írja a nuus.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.