Pokrócok alá rejtőzött a szemkinyomó: így fogták el a rendőrök a kegyetlen kemecsei támadót

Forrás: Police.hu -
felnőtt szem Kemecse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kegyetlenül bántalmazta a 33 éves férfi a kemcsei nőt: puszta kézzel nyomta ki a szemeit, majd sorsára hagyta egy árokban és elmenekült. A rendőrök hajtóvadászatot indítottak ellene és sikerült is elfogniuk. 

Brutálisan megkínozta volt szerelmét egy férfi Kemecsén. A férfi többször is bántalmazta a lányt, korábban el is rabolta. Az utolsó kegyetlen tette az volt, hogy puszta kézzel nyomta ki a szemeit, árokba dobta a nőt, majd elmenekült. Az ügy borzasztó részleteiről a nő családja számolt be, az áldozat látását nem tudták megmenteni az orvosok.

Pokrócok alá rejtőzött a kegyetlen férfi Forrás: Police.hu

A rendőrség hajtóvadászatot indított a Gengszter becenévre hallgató férfi ellen, nemzetközi elfogatóparancsot is adtak ki, és sikerült a nyomára bukkanniuk Hencidán.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Berettyóújfalui Rendőrkapitányságának munkatársai ellenőriztek egy hencidai ingatlant 2022. február 10-én. Az emberölés kísérlete bűntett elkövetése miatt körözött Gy. A. 33 éves helyi lakost keresték, aki információjuk szerint ott rejtőzött el a hatóság elől.

A lakóházat átkutatták, és a körözött férfit egy szekrény mögött, pokrócok alá elrejtőzve megtalálták, elfogták, és a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították.

A férfi ellen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya

aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2022. február 5-én este Kemecsén felkereste volt barátnőjét, akit megöléssel fenyegetett, és olyan súlyosan bántalmazta, hogy a nő mindkét szemét elvesztette, ezzel maradandó fogyatékosságot szenvedett.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói és a Mélységi- ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai Gy. A.-t a Hajdú-Bihar megyei kollégáktól 2022. február 10-én átvették, és Nyíregyházára szállították - írja a Police.hu.

Az eljárást folytató nyomozó hatóság munkatársai megkezdték az élet elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi elszámoltatását, kihallgatása folyamatban van.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.