"Kellett ez a pofon ahhoz, hogy tudjunk teljesíteni" - a pénteki párbaj után most a Bajnok csapaté a győzelem

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary Busa Gabriella Bajnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bajnok csapatnak sikerült megnyernie a villajátékot, 10:7-re győzték le a Kihívókat. Szükségük is volt erre a pénteki párbaj után, most dr. Busa Gabi és Virág András beszéltek arról, milyen hatással van a csapatra a győzelem.

A pénteki párbaj után sikerélményre volt szüksége a Bajnok csapatnak, amit meg is kaptak a villajátékban: 10:7-re nyerték meg. Busa Gabinak sikerült Dorcit és Hannát is legyőznie, de Virág Andris várva várt áttörése is megérkezett: ő szerezte meg a 10., vagyis a győztes pontot.

Ezúttal a Bajnok csapat nyert küzdelmet Forrás: TV2

Busa Gabi a győzelem után elárulta, nem a pénteki pofon miatt tudtak most jól teljesíteni.

a magam nevében tudok beszélni: én mindig nyerni szeretnék"

"Sokkal jobbak a körülmények, bár én anno a táborban is nagyon szerettem lenni, mert összekovácsoló ereje van, de a villában sokkal nagyobb a komfortérzet. Mindenki boldogabb és elégedettebb itt."Nyilván a villában több lehetőség van elvonulni, de ez nem azt jelenti, hogy ezt meg is kell tennünk. Mi szeretünk együtt lenni, így nem gondolom, hogy az alváson kívül szétszélednénk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.