Borzalmas: Elrabolta, majd megölte saját gyerekeit az édesapja, mert attól félt, hogy szörnyek lesznek belőlük

gyilkosság gyerekek Amerika édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elrabolta, majd megölte két kisgyerekét egy amerikai édesapa, mert azt képzelte, hogy a kicsikből szörnyek lesznek, ezért meg kell ölnie őket.

A kaliforniai Santa Barbarában élő, szörfoktatóként dolgozó apa egészen Mexikóig vitte kétéves kisfiát és 10 hónapos kislányát, majd egy szigonypuskával többször mellkason lőtte őket.

A hatóságoknak azt mondta, hogy azért gyilkolta meg a gyermekeit, mert azt képzelte, hogy a kicsikből szörnyek lesznek, ezért meg kell ölnie őket. Ezt azzal támasztotta alá, hogy voltak olyan látomásai és "jelek" arra, hogy a feleségének kígyó-DNS-e van, amit a gyerekeiknek is átadott

- írja a Guardian.

A 40 éves férfi többek között azt is bevallotta, hogy hisz a QAnon és az illuminátus összeesküvés-elméletekben, elmondta, hogy ezeknek köszönhetően világosodott meg. Tisztában van vele, hogy amit tett, az helytelen, de állítása szerint ez volt az egyetlen módja annak, hogy megmentse a világot.

A kép illusztráció Forrás: shutterstock

Matthew Taylor Coleman és családja egyébként lakókocsival ment volna kempingezni a múlt hétvégén. Szombaton azonban az apa csak a gyerekekkel indult útnak. Bár a felesége nem tudta, hova mennek, egy ideig nem aggódott értük. Mivel azonban nem tértek haza rövid időn belül, és nem érte el a férjét, értesítette a rendőrséget.

Coleman telefonját a mexikói Rosaritoban mérték be. Mint kiderült, szombaton egy hotelbe jelentkezett be gyerekeivel együtt, a felvételek szerint pedig hétfőn hajnalban elmentek onnan, később pedig már csak a férfi tért vissza egyedül.

Matthew Taylor Colemant a határon kapták el, amikor visszatért Mexikóból. Azonnal letartóztatták kettős gyilkosság vádjával.

A gyerekei holttestét egy farmer találta meg hétfőn egy Rosarito közelében lévő tanyán, kb. 40 percre az amerikai határtól.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.