A lagzi előtt vesztette el imádott férjét a magyar énekesnő: "Az állapota szeptemberben már kritikusra fordult"

halál gyász férj Doree
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A polgári esküvő után, a lagzi előtt hunyt el a magyar énekesnő, Doree szeretett férje.

Hatalmas veszteség érte a magyar énekesnőt, Doree-t, aki szeretett férjét gyászolja.

"Az eljegyzés után, amely egy televíziós felvétel alkalmával a színpadon történt, gyorsan meg is tartottuk a polgári esküvőt Petivel. Azóta arról álmodoztam, hogy amint a házunk elkészül, egy hetedhét országra szóló lakodalmat csapunk: hintó, lovak, galambok, gyönyörű esküvői ruha és sok-sok barát. Ki gondolta volna akkor, hogy nem a hét országra szóló lagzinkra, hanem a szerelmem temetésére kell készülnöm..." - kezdte mesélni a borzalmas történteket a Blikknek az énekesnő.

"A tragédia egy sima hasfájással kezdődött. Orvosról orvosra jártunk, bélgyulladástól kezdve mindennel kezelték. Méregdrága cseppeket javasoltak neki, de az állapota egyre romlott. Mikor már őrjítő fájdalmai voltak, kórházba vittük. Ott gyorsan kiderült, hogy egy nagyon agresszív rákfajta támadta meg a szervezetét. Bizakodóak voltunk. Peti erős volt, bírta a fájdalmat. Jobban, mint én a szenvedését látni. Az első műtét után szinte 24 órás felügyeletet igényelt, amit én feltétel nélkül vállaltam. Hétvégente úton voltam, dolgoznom kellett, de a színpadra hétről hétre úgy álltam fel mulattatni, hogy közben folyamatosan haldokolt a lelkem. Tavasszal még elindultam az X-Faktorban is, de Peti ápolása és a bizodalmam a gyógyulásában arra kényszerített, hogy kiszálljak a versenyből. Az állapota szeptemberben már kritikusra fordult. Ismét kórházba került, de akkor már csak újabb áttéteket állapítottak meg – és a végstádiumot" - magyarázta Doree, aki egyelőre nem látja a jövőjét.

"Hogy miképp lesz a jövő? Egyelőre még nem tudom. A gyász most mindent eltakar. De szerencsére a családom és barátaim mellettem vannak. Peti édesanyjával egymást vigasztaljuk, de a közönség szeretete is erőt ad ahhoz, hogy egyszer talán a nap újra kibújjon a felhők mögül..."

- tette hozzá.

Egy perc különbséggel, egymás kezét fogva hunyt el a házaspár: mindkettejük halálát a koronavírus okozta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.