Megtalálta a rendőrség a férfit, aki felvágta az ereit, majd ámokfutásba kezdett Budapesten

ütközés ámokfutás Üllői út öngyilkossági kísérlet rendőrség segítségnyújtás elmulasztása
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is beszámoltunk róla, a tegnapi napon egy budapesti autós felvágta az ereit, majd beszállt BMW-jébe és behajtott a városba.

Taxival ütközött egy személygépkocsi 2021. július 28-án 12 óra 30 perc körül Budapest X. kerületében, az Üllői úton. Az autós, aki a rendelkezésre álló adatok szerint korábban önkezűleg okozott magának sérüléseket, továbbhajtott, majd járművét pár száz méterrel távolabb hátrahagyva elmenekült. A taxist a mentők kórházba vitték.

Megtalálta a rendőrség a 22 éves férfit, aki ámokfutásba kezdett Budapesten. Forrás: Shutterstock

A helyszínt elhagyó férfit nagy erőkkel keresték, a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai végül éjfél után nem sokkal egy VIII. kerületi lakásban találták meg. A fiatalt a mentőszolgálat munkatársai rendőri kísérettel kórházba vitték - írja a police.hu.

A 22 éves M. Tamással szemben - őrizetbe vétele mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya segítségnyújtás elmulasztása, járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.