Hátborzongató: egy szellem szólal meg a fiatal lány konyhájában - Videó

Forrás: Thinkstock -
videó Szellem a házban szellem paranormális jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal lány felvételt készített az üres konyhájáról. A felvétel szerint a lány házát egy szellem szállta meg, aki ráadásul még beszél is.

A látszólag üres konyhában egyszer csak megszólal egy gépies, recsegő hang és azt mondja: "Miért nem halhatok meg?". A paranormális jelenségek rajongói azonnal felkapták a fejüket a kísérteties videóra.

A videó a Reddit internetes oldalra lett feltöltve azzal a címmel, hogy "egy szellem kísért a munkatársam konyhájában". A felhasználó azt állítja, hogy a lány már több videót is rögzített rejtett kamerájával, az egyiken például furcsa gömbök jelennek meg a semmiből. A hátborzongató felvételeket több mint 900 alkalommal nézték meg a paranormális fórumon - írja a Daily Star.

félelem szellem Forrás: Thinkstock

A hozzászólók közül sokan elkezdtek aggódni a szellemért, attól tartanak, hogy cspdába esett és segítségre van szüksége, hogy átjusson át a túlvilágra. Többen pedig azt is felvetették, hogy nem is azt mondja, hogy "Miért nem halhatok meg?", hanem azt, hogy "Miért ne halhatnék meg?", ami még vészjóslóbbnak hangzik.

Mindeközben a szkeptikusok szerint a videó nem igazi, szerintük nagyon könnyű egy ilyen hangot egy videóra hamisítani.

“WHY CANT I DIE” spirit haunting my co-workers kitchen from r/Ghosts

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.