Nevelőapja verte halálra a 3 éves kislányt: Videó

gyilkosság gyerekgyilkos gyermekbántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű eset történt az elmúlt napokban Michiganben: életét vesztette egy 3 éves kislány. 

December 19-én, szombaton életét veszítette Trinity Chandler, akit az édesanyja élettárta, Samuel Lester Smart gyilkolt meg. A férfi különös kegyetlenséggel verte halálra a kislányt, míg az anya dolgozott.

A tragédia előtti napon a gyámhatóság munkatársai tettek látogatást a családnál, ugyanis bejelentést kaptak Trinity óvodájából, hogy a kislány testén bántalmazásra utaló nyomok, véraláfutások éktelenkednek. A kislány óvónője, Ashley Brown azonban most azt nyilatkozta, hogy az esetet még hónapokkal ezelőtt jelezte a gyámügynek, akik mostanáig nem foglalkoztak az üggyel, mostanra viszont eltűntek a kicsi testéről a sérülések - írja a Crimeonline.

Trinity halálát követően a szakemberek boncolást végeztek, amiből egyértelműen kiderült, hogy a 3 éves kislányt a nevelőapja verte halálra. Samuel nem vallja magát bűnősnek, de ettől függetlenül letartóztatásban van, és várja az ítéletet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.