Kylie Jenner az első a Forbes listáján - óriási vagyona van

Kanye West Forbes lista zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jenner és Kanye West vezetik a legjobban kereső zenészek Forbes-listáját. Jenner állítólag nem mondott igazat vagyonával kapcsolatban...

A Forbes csütörtökön tette közzé a listát, amin a világ legjobban kereső celebjei szerepelnek. Az első helyen Kylie Jenner áll, akinek bevétele 590 millió dollár volt, azaz majdnem 180 milliárd forint. A magazin szerint a 22 éves sztár, aki kozmetikai cégével gazdagodott meg, nem mondott igazat vagyonáról. Nem tudni, hogy kevesebbet vagy többet mondott, minden esetre komoly vagyonnal rendelkezik.

Kylie Jenner Forrás: Instagram/kyliejenner

A második a sorgan szintén családtag, ugyanis Kim Kardashian férje, Kanye West 170 millió dollárral ezstérmes. A harmadik helyen Ariana Grande áll 72 millió dolláros vagyonával, majd a negyedik a Jonas brothers 68.7 millió dollárral - írta meg az MTI.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.