Super Bowl: ezek az év legszellemesebb reklámfilmjei - Sztárparádé

Super Bowl 2020 Super Bowl reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 2-án játsszák az 54. Super Bowl nagydöntőjét, ahol a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers csap össze a Vince Lombardi-trófeáért. A mérkőzésen túl óriási várakozás előzi meg a halftime show-t is, amelynek idei fellépői Jennifer Lopez és Sharkira lesznek, de a szünetekben adott reklámok is külön műsorszámnak számítanak. Mutatunk is ezekből néhányat. 

A Super Bowl elképesztően magas nézettsége miatt a reklámidő rendkívül drága a Super Bowlon: idén már 5,6 millió dollárba – nagyjából 1,7 milliárd forintba – került harminc másodperc. A hatalmas érdeklődés miatt érthető, hogy a legnagyobb cégek mindenképpen szeretnék képviseltetni magukat egy-egy filmecskével, és az is, hogy általában erre az alkalomra tartogatják a legkreatívabb, sokszor sztárok főszereplésével készített reklámjaikat.

A Trónok harca Aryája, vagyis Maisie Williams egy Audiban élvezi a vezetést, miközben a Jégvarázs betétdalát énekli...

...a Breaking Bad főhőse, Bryan Cranston a Mountain Dew kedvéért Tracee Ellis Rosszal játssza el újra a Ragyogás híres jelenetét:

A Cheetos kisfilmje így néz ki, MC Hammerrel:

A Squarespace nevű, egyedi honlapokat kínáló cég Winona Rydert viszi el a nevét viselő városkába, vagyis a minnesotai Winonába:

Missy Elliott és H.E.R. a Pepsi filmjében szerepel:

További szellemes reklámokért kattints IDE.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.