Irina Shayk meztelen testét csak egy apró fehér táska takarja – fotó

Irina Shayk fotó meztelen Bradley Cooper test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz származású szupermodell megmutatta, mitől döglik a légy: ruha nélkül pózolt.

Irina Shayk a világ egyik legszebb és legkeresettebb szupermodellje. Nem is csoda, hogy Bradley Cooper fejét is elcsavarta. Kapcsolatukból egy gyönyörű kislány is született, ám a sztárpár alig egy hónappal ezelőtt sajtóközleményben tudatta a világgal: útjaik különváltak.

Sokan úgy vélték, Lady Gaga volt az oka annak, hogy a sztárpár kapcsolata megromlott, ám ezt mindkét fél tagadta. Az azonban szinte biztos, hogy egy harmadik fél vezetett a szakításhoz: állítólag Bradley félrelépett és Irina emiatt költözött el kislányukkal a közös otthonukból.

A modell legújabb fotóját látva a színész foghatja a fejét. Többen úgy vélik, az ultraszexi képekkel exének akar üzenni Shayk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❄️✨ #IrinaByTheKooples @thekooples

irinashayk (@irinashayk) által megosztott bejegyzés,

Lady Gaga kikészült, amiért őt hibáztatják Bradley Cooper és Irina szakítása miatt


A Csillag születik után folyamatosan arról lehetett hallani, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper nagyon összemelegedtek a forgatás alatt. A két sztár hevesen tagadta a pletykákat, ám Lady Gaga eljegyzésének felbontása olaj volt a tűzre. Ekkor azonban még Bradley Cooper és Irina Shayk együtt voltak, ám mostanra már ők is szétmentek, és sokan Lady Gagát hibáztatják ezért. Az énekesnő pedig teljesen kiakadt emiatt.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.