Ez történhet Demcsák Zsuzsával, ha bebizonyosodik, hogy ittasan vezetett

Forrás: TV2 -
ittas vezetés Demcsák Zsuzsa házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint Demcsák Zsuzsát előállították a rendőrök, méghozzá ittas vezetés miatt. Ha bebizonyosodik, hogy tényleg fogyasztott alkoholt, nagy bajba kerülhet. 

Demcsák Zsuzsát a Ripost értesülései szerint hétfőn este félreállították a rendőrök, megszondáztatták, majd beültették a járőrautóba. Nem ez az első eset, hogy az egykori műsorvezetőt lekapcsolják, 2016-ban szintén alkoholfogyasztás miatt került bajba. Akkor két évre vonták be a jogosítványát. A Bors megkereste a BRFK kommunikációs osztályát, ahol közölték: a III. kerületi Rendőrkapitányság rendészeti osztályának járőrei 2019. június 10-én, 23 óra 20 perckor a Szentendrei úton intézkedés alá vontak egy járművezetőt, mivel szabálytalanul a buszsávban közlekedett.

Demcsák Zsuzsát lekapcsolták a rendőrök Forrás: TV2

légalkoholmérő készüléket alkalmaztak, amelynek jelzése alapján, további eljárási cselekmények lefolytatása céljából előállították

Demcsák Zsuzsának tehát van miért aggódnia, ráadásul indiai származású férje sem örülhet az eseményeknek, hiszen a hindu férfiak nem isznak alkoholt, és ezt valószínűleg a feleségüktől is elvárják. A férfit is megkeresték az üggyel kapcsolatban, de nem reagált a kérdésekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.