Így van most Suzy a szakítás után

Forrás: Instagram/Suzy -
válás Suzy Jolly szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Suzy elárulta, hogyan érzi magát most, néhány hónappal azután, hogy szakított férjével, Jollyval.

Suzyt a FEM3 Café vendégeként faggatták arról, hogyan érzi magát nem sokkal azután, hogy férje, Jolly elhagyta őt és egyedül maradt kislányával. Az énekesnő elmondta, még vannak közös fellépéseik, de a munkát külön tudja választani a magánélettől.

Köszönöm, jól vagyok. Nagyon sok tervem van, amiket meg is valósítottam a szüleimmel együtt. És itt a kislányom is, aki mindennél fontosabb, most kezdtük el a sulit. A szüleim valóra váltották egy régebbi álmomat, amerikai gofrizót fogunk nyitni hamarosan. (...) Több olyan anyuka van mellettem, akik olyan helyzetbe kerültek, mint én. Nagyon aranyos üzeneteket kapok tőlük. Tudják, hogy most nehéz időszak ez, hogy ketten maradtunk a kislányommal, de nagyon cukik és köszönöm nekik" - mesélte a kamerák előtt, majd hozzátette, néha azért vannak rosszabb időszakai, de bízik abban, hogy ettől csak jobb lehet.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.