második villágháború amerikai szerelem katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második világháború alatt szeretett egymásba egy amerikai katona és egy fiatal francia lány: 75 év után most újra találkoztak. 

A második világháború alatt szeretett bele egy fiatal francia nőbe az amerikai katona, de az élet elválasztotta őket egymástól. 75 év után azonban újra találkozhattak, a csodás pillanatot pedig meg is örökítették. A most 98 éves egykori katona a következő szavakkal üdvözölte élete első szerelmét: „Mindig szerettelek” – mondta K. T. Robbins.

75 év után találkozott újra az amerikai katona francia szerelmével Forrás: BBC

A férfi 24 éves volt, amikor 1944-ben Franciaországban állomásoztak, ott ismerkedett meg az akkor 18 éves Jeannine-nel. Azonnal egymásba szerettek, de sajnos nem tartott sokáig a viszonyuk, hiszen két hónappal később K. T. Robbinsnak el kellett mennie. Mindketten új életet kezdtek, de soha nem feledkeztek meg egymásról – írja a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.