Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője a koncertezés mellett kutyakozmetikusként dolgozik

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
kutya dal Zanzibár Terecskei Rita koncert éneklés kutyakozmetikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Zanzibár énekesnője, Terecskei Rita azt mondja, már nem az a vadóc, aki korábban volt. Egészségügyi problémái megviselték, jelenleg kutyakozmetikusként dolgozik, de a koncertezéssel sem hagyott fel, új dalokon dolgozik.

Csontsoványra fogyott 2015-ben Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője, szüksége volt egy kis időre, amikor a háttérbe húzódhat. "Tizenhat éve diagnosztizáltak nálam pajzsmirigy-túlműködést, és mára eljutottam odáig, hogy semmilyen gyógyszeret nem szedek, nincs rájuk szükségem" - mondta a Best magazinnak az énekesnő.

Amikor lefogyott, sokan azt találgatták, hogy vajon rákos, AIDS-es vagy épp drogos. A pletykák megviselték, ám mára rendbejött, elfogadta magát.

Terecskei Rita elfogadta magát, nyugodtabb lett Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Csomó minden történik velem, még ha ez nem is látszik. Állandóan koncertezünk a zenekarral, szabadidőmben pedig festek és külöböző kreatív dolgokat csinálok" - mesélte. Azt is elárulta, hogy 9 évvel ezelőtt kutyakozmetikusnak tanult. "Ez abszolút hobbi, időnként menhelyekre is kijárok. Mindig dicsérnek, mert szeretek pepecselni és száz évig nyírok egy kutyát - maximalista vagyok, egy szőrszál sem állhat ki a többi közül" - mondta Terecskei Rita.

Azt is elárulta, hogy már nem olyan zabolátlan, mint évekkel ezelőtt, sokkal nyugodtabb lett. Új számokon is dolgozik.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.