Magyar nőé is lehet a Fertő tóban megtalált torzó

"Forrás: Cs.J. " -
halál maradvány magyar Fertő-tó VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fej és karok nélküli torzót találtak a Fertő tóban, közel a magyar határhoz. Az áldozat személyazonosságát egyelőre nem sikerült kideríteni, de állítólag akár magyar is lehetett. Vannak, akik úgy vélik, talán VV Fanni maradványait találták meg.

A Fertő tó osztrák oldalán egy fej és karok nélküli torzót talált egy férfi. Ugyan eleinte nem zárták ki a baleset lehetőségét, a túl éles vágások miatt mégis gyilkosság miatt folyik nyomozás. A fejet keresőkutyák segítségével sikerült megtalálni, de a maradványok nagyon rossz állapotban vannak. Ahhoz is kriminálszakértő kellett, hogy egyáltalán megállapítsák, valóban emberi maradványokról van szó.

A Fertő tó Forrás: Cs.J.

A fogazat alapján próbálják majd kideríteni a személyazonosságot, először az eltűnéses körözéseket nézik át, és ha lehetséges egyezést látnak, felveszik a kapcsolatot az áldozat fogorvosával. A Bors azt írja,

a magyar rendőrséget is bevonják az ügybe, hiszen a holttestet a magyar határtól 10 kilométerre találták meg,

így a magyar eltűnt nők aktáit is átnézik. Megkeresték a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságot, de azt mondták, egyelőre nem érkezett még megkeresés az osztrák hatóságoktól. A lap szerint az eset azért is foglalkoztatja a magyarokat, mert VV Fanni gyilkosságának ügyében hónapok óta nyomoznak, ám holttestét hiába keresték, eddig nem találták.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.