Németh Lajos elárulta, akár 25 fok is lehet a hétvégén

Németh Lajos időjárás előrejelzés ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár csapadék előfordulhat, hétvégén nagyon enyhe, már-már nyárra emlékeztető időjárás várható. Németh Lajos szerint bátran szervezhetünk kirándulásokat.

Németh Lajos a Duna-partról jelentkezett be a TV2 műsorában és a tévénézőknek elárulta, hétvégén igencsak enyhe időre számíthatunk. Ráadásul úgy tűnik, november elejéig fagyok sem nagyon várhatók.

A következő napokban erős déli széllel egyre melegebb levegő érkezik ide, a Kárpárt-medencébe. A hétvégén, különösen vasárnap, lesznek olyan területek az országban, ahol 23–25 fok lesz a legmagasabb hőmérséklet. Tehát október utolsó napjaiban szinte a nyárra emlékeztető, nagyon kellemes hőmérsékletű időben lesz részünk. Igazi kirándulóidő lesz, persze nem felhőtlen, de egy-egy záportól eltekintve jó kirándulást lehet majd tervezni. És nem is kell nagyon felöltözni. Ez az októberi enyheség a jövő héten is folytatódik, fagyra egyelőre nem kell számítani. A hosszú távú előrejelzések azt mutatják, hogy november első felében a sokévi átlagnál enyhébb időre számíthatunk.”

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.